Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aynen ya düsünmeyin gebelik falan her ay ayni sey hep byöle hayatmi gecer varsa cikar zaten kafaya takmayin herkez adetini beklesin
Ah canım daha çok başındasın Rabbim bekletmesin kolayca nasip etsin hayırlı sağlıklı göz aydınlığı olacak evlatlar hepimize

Kızlar bu gece kimsenin sesi yokk berkes çift çizgi gördü galibaa

Bi tane kaldı elimde ama adet olacakmışım gibiyim bilmiyorum tam kestiremiyorum asıl ilk yapmam gereken gün cumartesiydi sen hangi gün yapıcaksınn
Benim görümcem de hamile dedi tek belirtim adet olacağım zaman sancı oluyordum ama regl olmuyordum dedi adet sancısıyla aynıydı benimki , o yüzden normal galiba sancı yaşamak, ben pazar günü regl olmazsam yaparım ya da pazartesi 🫠

Kızlar bu gece kimsenin sesi yokk berkes çift çizgi gördü galibaa
İyi geceler herkese 🥰 bir sorum olucak kızlar bu ay ovülasyon ile takip edip değerlendirdim regle 5 gün var ovülasyon testim iki gündür koyu çıkınca şüphelendim ya ikinci kez yumurtlama çok nadir oluyor sanırım yada gebelik öğrenenlerde olmuş ergen gebelik yaptım ama negatif . Karnım aşırı şiş hafif bel ağrısı ve arada bacak ağrısı var iki üç ay önce de kimyasal geçirmiştim 🥲

Benim görümcem de hamile dedi tek belirtim adet olacağım zaman sancı oluyordum ama regl olmuyordum dedi adet sancısıyla aynıydı benimki , o yüzden normal galiba sancı yaşamak, ben pazar günü regl olmazsam yaparım ya da pazartesi 🫠
Ahhh inşAllahh aslında ben de öyleydim bu adet olacak hissi vardı ama kestiremiyorum emin değilim yine dee benimki sancı değil böyle karnımın içi bi tuhaf

Ahhh inşAllahh aslında ben de öyleydim bu adet olacak hissi vardı ama kestiremiyorum emin değilim yine dee benimki sancı değil böyle karnımın içi bi tuhaf
normalde regline 3,4 gün kala sancı gelip gidiyor muydu veya başka bir belirti

İyi geceler herkese 🥰 bir sorum olucak kızlar bu ay ovülasyon ile takip edip değerlendirdim regle 5 gün var ovülasyon testim iki gündür koyu çıkınca şüphelendim ya ikinci kez yumurtlama çok nadir oluyor sanırım yada gebelik öğrenenlerde olmuş ergen gebelik yaptım ama negatif . Karnım aşırı şiş hafif bel ağrısı ve arada bacak ağrısı var iki üç ay önce de kimyasal geçirmiştim 🥲
Ayy acaba lh hormonu yükseldi de daha beta idrara geçmedi mi ay bana kalsa ben hariç herkes hamile ama dediğim olabilir pikten sonra ne kadar geçti

Bence regl de rahme batma olmuyor kasıkta ağrı değilde alt karında ve belde sancı oluyor en azından bende tek taraflı sancı olmaz regl olacaksam

Back
X