- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Vallah vende hem diz hem ayak tabani agrisi oluyor böyle magnezyumun eksik olur bacaga ayaga agri girer öyle seylerde oluyor aradaKızlar ayak ağrısı da hamilelik belirtisi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallah vende hem diz hem ayak tabani agrisi oluyor böyle magnezyumun eksik olur bacaga ayaga agri girer öyle seylerde oluyor aradaKızlar ayak ağrısı da hamilelik belirtisi mi
Valla benim her ay bacak ağrım oluyor. Sanki içindeki damarları iki uçtan cekistiriyolar gibi.Bacak duydum da ayak duymadım kuzu yaa
O zaman herşey psikolojik ve adet belirtileri ile aynı kızlarValla
Valla benim her ay bacak ağrım oluyor. Sanki içindeki damarları iki uçtan cekistiriyolar gibi.
Aynen ya düsünmeyin gebelik falan her ay ayni sey hep byöle hayatmi gecer varsa cikar zaten kafaya takmayin herkez adetini beklesinO zaman herşey psikolojik ve adet belirtileri ile aynı kızlar
Benimde bugün bulantım oluyor ama kusacak şiddette değil bakalım ne olacakHahaha ah kıyamammm ben adet bekliyorum bulantı eşliğinde
Ah canım daha çok başındasın Rabbim bekletmesin kolayca nasip etsin hayırlı sağlıklı göz aydınlığı olacak evlatlar hepimizeAynen ya düsünmeyin gebelik falan her ay ayni sey hep byöle hayatmi gecer varsa cikar zaten kafaya takmayin herkez adetini beklesin
Yok yok kusmalık değil ama sürekli bi bulantı adet hissi bi geliyo bi gidiyo bakalım yaaaBenimde bugün bulantım oluyor ama kusacak şiddette değil bakalım ne olacak![]()
Bende durum aynı dndndnKızlar bu gece kimsenin sesi yokk berkes çift çizgi gördü galibaa
Bi tane kaldı elimde ama adet olacakmışım gibiyim bilmiyorum tam kestiremiyorum asıl ilk yapmam gereken gün cumartesiydi sen hangi gün yapıcaksınn
Bekliyoruz yaaa artık meraktan ziyade artık adet olacaksam olayım kafasındayımBende durum aynı dndndn
Benim görümcem de hamile dedi tek belirtim adet olacağım zaman sancı oluyordum ama regl olmuyordum dedi adet sancısıyla aynıydı benimki , o yüzden normal galiba sancı yaşamak, ben pazar günü regl olmazsam yaparım ya da pazartesiBi tane kaldı elimde ama adet olacakmışım gibiyim bilmiyorum tam kestiremiyorum asıl ilk yapmam gereken gün cumartesiydi sen hangi gün yapıcaksınn
İyi geceler herkeseKızlar bu gece kimsenin sesi yokk berkes çift çizgi gördü galibaa
Bende öyleyim biliyor musun düşükten sonra gün geçiyor mu zamanında mı regl olunuyor onu merak ediyorum gebelik yoksaBekliyoruz yaaa artık meraktan ziyade artık adet olacaksam olayım kafasındayım
Ahhh inşAllahh aslında ben de öyleydim bu adet olacak hissi vardı ama kestiremiyorum emin değilim yine dee benimki sancı değil böyle karnımın içi bi tuhafBenim görümcem de hamile dedi tek belirtim adet olacağım zaman sancı oluyordum ama regl olmuyordum dedi adet sancısıyla aynıydı benimki , o yüzden normal galiba sancı yaşamak, ben pazar günü regl olmazsam yaparım ya da pazartesi![]()
Aynen yaa ilk adetim güzel zamanda oldum ama ikinciyi bilmiyorum işteBende öyleyim biliyor musun düşükten sonra gün geçiyor mu zamanında mı regl olunuyor onu merak ediyorum gebelik yoksa
normalde regline 3,4 gün kala sancı gelip gidiyor muydu veya başka bir belirtiAhhh inşAllahh aslında ben de öyleydim bu adet olacak hissi vardı ama kestiremiyorum emin değilim yine dee benimki sancı değil böyle karnımın içi bi tuhaf
Ayy acaba lh hormonu yükseldi de daha beta idrara geçmedi mi ay bana kalsa ben hariç herkes hamile ama dediğim olabilir pikten sonra ne kadar geçtiİyi geceler herkesebir sorum olucak kızlar bu ay ovülasyon ile takip edip değerlendirdim regle 5 gün var ovülasyon testim iki gündür koyu çıkınca şüphelendim ya ikinci kez yumurtlama çok nadir oluyor sanırım yada gebelik öğrenenlerde olmuş ergen gebelik yaptım ama negatif . Karnım aşırı şiş hafif bel ağrısı ve arada bacak ağrısı var iki üç ay önce de kimyasal geçirmiştim
![]()