Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben şaş olmadıysa çizgi varNegatif mi ?
Eki Görüntüle 3582078
Hadi gğzel haber alalım senden inşallahBanada arada bir geliyor baş ağrısı neden bilmiyorum bide ayaklarımda uyuşma var
Umutla bekliyorum aşkım güzel haberiniAy kıyamam ben bilmiyorum şuan bekliyorum midem çok bulanıyo kasıklarım bi tuhaf başım da dönüyo gibi pek dolanamıyorum
Ben de hepinizden bekliyorum kızlarrr inan ki belirsizlik içindeyim nimo test doğru çıkarmıyomuş duyduğuma göreUmutla bekliyorum aşkım güzel haberini![]()
Çizgi var kaç dk da gördün acabaNegatif mi ?
Eki Görüntüle 3582078
Adetinin üzerinden 7-10 gün geçtiyse verebilirsin bu kadar belitiye çıkması gerekirKizlar benim ağrılarım geçmiyor kasıklarım çok fazla basbagrisi aşırı tuvalet ihtiyacı ve uyku akşam 8 de uyuyakaliuorum reglime 7 gün var bugün kan testi versem mi çıkar mi
Hayır adetime 7 gün var dahaAdetinin üzerinden 7-10 gün geçtiyse verebilirsin bu kadar belitiye çıkması gerekir
Gerçekten miiiiiGunaaayydin askmmm bu sabah test yaptım laboquick ve bı gölge görüyorum gibi ağlicam![]()
Gerçekten miiiii