Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Sancı değil değişik bi durum ama öyle hissediyorum bilmiyorum yaa
Gebelik degisik birsey ya ne zaman oluo olmadigini bilmiorsun benim 1 gafta öncesinden butun belirtileri yasayip adet sancisi cekip adet oldugum var ama adet sancisi dedigim karnimin alt bölgesinde hani adet olucakmissiniu hissi oluryq adetten önce falan adetim de gec gelmistino zamanda bile o his vardi yani bilmiorsun kimisi böyle olup hamile oluor kimisi adet kestirmek cok zor o yuzden en iyisi adeti beklemek

Gebelik degisik birsey ya ne zaman oluo olmadigini bilmiorsun benim 1 gafta öncesinden butun belirtileri yasayip adet sancisi cekip adet oldugum var ama adet sancisi dedigim karnimin alt bölgesinde hani adet olucakmissiniu hissi oluryq adetten önce falan adetim de gec gelmistino zamanda bile o his vardi yani bilmiorsun kimisi böyle olup hamile oluor kimisi adet kestirmek cok zor o yuzden en iyisi adeti beklemek
Aynen öyle o yüzden tam yorum yapamıyorum hayırlısı hakkımızda yaa

Kızlar bugün kan vermeye ben gitmek istiyordum da gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum yani acaba pazartesiyi mi beklesem sizce bu arada sat 1nisan bat tam emin değilim kürtajdan sonra biraz düzensizliğim var soguknevalee soguknevalee D Dua ile
Aşkım benim de bugün ya da yarın regl günüm kürtaj sonrası 24e düşmüştü sonra 25 oldu döngüm seni anlıyorum ama kaç haftalıkken kürtaj oldun ve bu kürtaj sonrası kaçıncı regl olcak eğer gebelik yoksa. Ona göre hesaplayabilirsin. Kan vermek istiyorsan da ver sonucta çatlama günü üstünden geçen güne göre beta yükseliyor

Aşkım benim de bugün ya da yarın regl günüm kürtaj sonrası 24e düşmüştü sonra 25 oldu döngüm seni anlıyorum ama kaç haftalıkken kürtaj oldun ve bu kürtaj sonrası kaçıncı regl olcak eğer gebelik yoksa. Ona göre hesaplayabilirsin. Kan vermek istiyorsan da ver sonucta çatlama günü üstünden geçen güne göre beta yükseliyor
4.5 haftalıkken oldum aşkım betam 6.000 e kadar yükselmişti sonra durdu ve 3. Regl olacak

Bilmiyorum sadece benmi görüyorum gerçekten varmı bilmiyorum ama daha önceden hiç görmedim bundan önce 2 gün arayla iki tane yaptım buraya yükleyince fotoğrafin kalitesi düşüyor ama normalde daha belirgin gibi

Eki Görüntüle 3582113
Kız ben bunu görmemişim yaaaaa ay allahım süper gerçekten silik var gibiiii 🤩 Tekrarladın mı

4.5 haftalıkken oldum aşkım betam 6.000 e kadar yükselmişti sonra durdu ve 3. Regl olacak
O zaman regl aralıgın cok etkilenmez benim de 9 haftalıktı 13ten kücük oldugunda cok etkilenmiyormuş döngüm 25-26 idi 24-25 oldu benim. Senin de eski döngüne göre düzelir

Back
X