- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
İnan bilemiyorum ki yaaaaaBende de var benimki genel Bi sıcak basması oluyor bugün sol kasığım sol bacağım ve kalçam ağrıyor regl mı olcam acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bilemiyorum ki yaaaaaBende de var benimki genel Bi sıcak basması oluyor bugün sol kasığım sol bacağım ve kalçam ağrıyor regl mı olcam acaba![]()
Evet aslında ama bilmiyorum yaaa kesin konuşamıyorum artık tabi o gebelikte yandı hep ayaklarımKız ayak yanması gebelik belirtisi mi, son 3 gündür bende de tabanlarım yanıyo anlık bi his oluyo geceleri de ayaklarımı cıkarıyorum. B12 vitamini eksik diye düşünmüştüm ben de
Biz regl olcak gibi kendimizi hazırlayalım gebelik olursa sevinirizEvet aslında ama bilmiyorum yaaa kesin konuşamıyorum artık tabi o gebelikte yandı hep ayaklarım
Öyle yaptım valla o kafaya girdim ya hamile kaldığımda gece böyle oldum hatta yine eşim yoktu hatırlıyorum hani hamile değilim dedim kendi kendime aynı bu hissi yaşadım ağrım falan yoktu beliryi sıfırdır ama adet olacak hissi vardı sabah bi test yaptım şok olmuştum şimdi de test yapıyorum ama gece tuvalete kalkıyorum 3 saatlik bi idrar arası ile yapıyorum ne kadar doğruysa artık test yapmıcam salı günü kan vercem çarşamba nasipse öğreniriz zaten o zamana kadar adet olmazsam yüksek ihtimal gebelik bakalım yaaBiz regl olcak gibi kendimizi hazırlayalım gebelik olursa seviniriz![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım ama gece idrara uyanıyorsan bu da bi belirti biliyorsundur zaten ben de hamile kaldıgımda gece kalkmaya başlamıştım idrara. Bekle bakalım pzt salı ne olcak.Öyle yaptım valla o kafaya girdim ya hamile kaldığımda gece böyle oldum hatta yine eşim yoktu hatırlıyorum hani hamile değilim dedim kendi kendime aynı bu hissi yaşadım ağrım falan yoktu beliryi sıfırdır ama adet olacak hissi vardı sabah bi test yaptım şok olmuştum şimdi de test yapıyorum ama gece tuvalete kalkıyorum 3 saatlik bi idrar arası ile yapıyorum ne kadar doğruysa artık test yapmıcam salı günü kan vercem çarşamba nasipse öğreniriz zaten o zamana kadar adet olmazsam yüksek ihtimal gebelik bakalım yaa
Aynen ya artık kesin adet ya da hamilelik diyemiyorum bilerek evdeki testleri bitirdim salıyı beklicemSeni çok iyi anlıyorum canım ama gece idrara uyanıyorsan bu da bi belirti biliyorsundur zaten ben de hamile kaldıgımda gece kalkmaya başlamıştım idrara. Bekle bakalım pzt salı ne olcak.
Ben de bugün test aldım ama gün içi kaç saat idrar tutmalıyım bilmiyorum sabahı beklemek istemiyorum hiç. Çünkü yarın zaten kesin regl günü varsa gün içi de cıkması lazım önceki gebelikte cıkmıştıAynen ya artık kesin adet ya da hamilelik diyemiyorum bilerek evdeki testleri bitirdim salıyı beklicem
Bana da bakar mısınız 4.5 gün var regleEvet bura fotoğrafin kalitesini düşürüyor yoksa daha belirgin![]()
Aynen kuzu çıkar gün içinde yap yap Allahım güzel haber almayı nasip etsinnnnnBen de bugün test aldım ama gün içi kaç saat idrar tutmalıyım bilmiyorum sabahı beklemek istemiyorum hiç. Çünkü yarın zaten kesin regl günü varsa gün içi de cıkması lazım önceki gebelikte cıkmıştı
Su içer içmez geliyo ama heyecandan tutamıyorum sımdı yapsam cıkmaz da Sudan dolayı aşırı seyrelmiş idrar cunkuAynen kuzu çıkar gün içinde yap yap Allahım güzel haber almayı nasip etsinnnnn
Kıyamam ben de öyle çok geliyo yaaa yani test yapıyorum ama boşa oluyo ondan yapmıcam salı kan vercemSu içer içmez geliyo ama heyecandan tutamıyorum sımdı yapsam cıkmaz da Sudan dolayı aşırı seyrelmiş idrar cunku
En iyisi canım ben bekliyorum hala 1saat daha beklerim yaparım belkiKıyamam ben de öyle çok geliyo yaaa yani test yapıyorum ama boşa oluyo ondan yapmıcam salı kan vercem
Kimse yok muBana da bakar mısınız 4.5 gün var regle
Ben de seni bekliyorum haber et mutlakaaaaaEn iyisi canım ben bekliyorum hala 1saat daha beklerim yaparım belki
Canım ben ilk attığında gördüm de anlayamadım göremedim ya ya da böyle içini açtığın için anlamadım ben hep küçük kaset test yapıyorum ondanKimse yok mu![]()
Kızzzzzz 18 çıktıııııBen de seni bekliyorum haber et mutlakaaaaa
Awox güvenilir deniliyor ondan bunu denedimCanım ben ilk attığında gördüm de anlayamadım göremedim ya ya da böyle içini açtığın için anlamadım ben hep küçük kaset test yapıyorum ondan
Biliyodummm çok sevimdimmm evettt minicik dahahaaqaKızlaerrrr kan testim 18 çıktı hamile miyim kiiiii