Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kız ayak yanması gebelik belirtisi mi, son 3 gündür bende de tabanlarım yanıyo anlık bi his oluyo geceleri de ayaklarımı cıkarıyorum. B12 vitamini eksik diye düşünmüştüm ben de
Evet aslında ama bilmiyorum yaaa kesin konuşamıyorum artık tabi o gebelikte yandı hep ayaklarım

Biz regl olcak gibi kendimizi hazırlayalım gebelik olursa seviniriz 🥲
Öyle yaptım valla o kafaya girdim ya hamile kaldığımda gece böyle oldum hatta yine eşim yoktu hatırlıyorum hani hamile değilim dedim kendi kendime aynı bu hissi yaşadım ağrım falan yoktu beliryi sıfırdır ama adet olacak hissi vardı sabah bi test yaptım şok olmuştum şimdi de test yapıyorum ama gece tuvalete kalkıyorum 3 saatlik bi idrar arası ile yapıyorum ne kadar doğruysa artık test yapmıcam salı günü kan vercem çarşamba nasipse öğreniriz zaten o zamana kadar adet olmazsam yüksek ihtimal gebelik bakalım yaa

Kızlar benim 17 nisanda yumurtlama pik oldu 19 nisanda ise silikleşti. Şimdi ben hangi günü baz almalıyım ona göre gün sayacağım.

Öyle yaptım valla o kafaya girdim ya hamile kaldığımda gece böyle oldum hatta yine eşim yoktu hatırlıyorum hani hamile değilim dedim kendi kendime aynı bu hissi yaşadım ağrım falan yoktu beliryi sıfırdır ama adet olacak hissi vardı sabah bi test yaptım şok olmuştum şimdi de test yapıyorum ama gece tuvalete kalkıyorum 3 saatlik bi idrar arası ile yapıyorum ne kadar doğruysa artık test yapmıcam salı günü kan vercem çarşamba nasipse öğreniriz zaten o zamana kadar adet olmazsam yüksek ihtimal gebelik bakalım yaa
Seni çok iyi anlıyorum canım ama gece idrara uyanıyorsan bu da bi belirti biliyorsundur zaten ben de hamile kaldıgımda gece kalkmaya başlamıştım idrara. Bekle bakalım pzt salı ne olcak.

Seni çok iyi anlıyorum canım ama gece idrara uyanıyorsan bu da bi belirti biliyorsundur zaten ben de hamile kaldıgımda gece kalkmaya başlamıştım idrara. Bekle bakalım pzt salı ne olcak.
Aynen ya artık kesin adet ya da hamilelik diyemiyorum bilerek evdeki testleri bitirdim salıyı beklicem

Aynen ya artık kesin adet ya da hamilelik diyemiyorum bilerek evdeki testleri bitirdim salıyı beklicem
Ben de bugün test aldım ama gün içi kaç saat idrar tutmalıyım bilmiyorum sabahı beklemek istemiyorum hiç. Çünkü yarın zaten kesin regl günü varsa gün içi de cıkması lazım önceki gebelikte cıkmıştı

Eklentiler

• 78F4B693-655B-4809-9B96-B62DB9F5D843.webp
    78F4B693-655B-4809-9B96-B62DB9F5D843.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 324893D7-9671-4883-9109-7CC1A40C71BE.webp
    324893D7-9671-4883-9109-7CC1A40C71BE.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
Ben de bugün test aldım ama gün içi kaç saat idrar tutmalıyım bilmiyorum sabahı beklemek istemiyorum hiç. Çünkü yarın zaten kesin regl günü varsa gün içi de cıkması lazım önceki gebelikte cıkmıştı
Aynen kuzu çıkar gün içinde yap yap Allahım güzel haber almayı nasip etsinnnnn

Su içer içmez geliyo ama heyecandan tutamıyorum sımdı yapsam cıkmaz da Sudan dolayı aşırı seyrelmiş idrar cunku
Kıyamam ben de öyle çok geliyo yaaa yani test yapıyorum ama boşa oluyo ondan yapmıcam salı kan vercem

Back
X