- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Bat ne zamansı belirtin nelerdi ankat kızzBende çok mutluyum bu forumda ki herkes öğrenir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zamansı belirtin nelerdi ankat kızzBende çok mutluyum bu forumda ki herkes öğrenir inşallah
Kankü kürtaj oldum ya sat 1 Nisan dı bat aşağı yukarı 25 27 falan olabilirdi regl pek düzene girmedi benim de bel ağrısı kasık ağrısı sol da hafif hafif kramp böyle şeyler işte kızBat ne zamansı belirtin nelerdi ankat kızz
Kullanmıyordum inşallah hemen başlayacağımFolik asit kullanıyor musun canım hemen başla kullanmıyorsan
Cok sıkıştım bi deniyim dedim ama yok 10 dk bekledim kaset test diye. Demekki Bebetime bekleyince silik çıkardıBen de seni bekliyorum haber et mutlakaaaaa
Hmmm iyi demek bizim umut var dahaaaqqKankü kürtaj oldum ya sat 1 Nisan dı bat aşağı yukarı 25 27 falan olabilirdi regl pek düzene girmedi benim de bel ağrısı kasık ağrısı sol da hafif hafif kramp böyle şeyler işte kız
Hamileymişim yaaaaaa kızzzzzz kan verdim çıktıCok sıkıştım bi deniyim dedim ama yok 10 dk bekledim kaset test diye. Demekki Bebetime bekleyince silik çıkardı
Bat ne zaman kuzuCok sıkıştım bi deniyim dedim ama yok 10 dk bekledim kaset test diye. Demekki Bebetime bekleyince silik çıkardı
Aaaa ay süpeeeeer kaç cıktı betaHamileymişim yaaaaaa kızzzzzz kan verdim çıktı
Kızlar geçen hamileliğimde kanama yaşamıştım aşağı yukarı aynı değerle şuan yok çok mutluyum elhamdüllahBat ne zaman kuzu
Yarın aşko idrar cok seyrekti tabi su içmiştim 2 saattir tutuyorum ama yine de olsa cıkardı diye düşünüyorumBat ne zaman kuzu
18 kızzAaaa ay süpeeeeer kaç cıktı beta![]()
Ayyy çok sevindim hayırlı olsun canımmmmKızzzzzz 18 çıktııııı
Ay testte bile cıkmayabilirmiş süper yaaa cok sevindim kuzuuuum regl yarın mıydı senin neyden şüphelendinnnn18 kızz
Kanki kürtajdan sonra düzensiz olmuştu ama aşağı yukarı bugün olmam lazımdı yada yarın bel ağrısı kasık ağrısı ve sol tarafımda batma oluyordu bazenAy testte bile cıkmayabilirmiş süper yaaa cok sevindim kuzuuuum regl yarın mıydı senin neyden şüphelendinnnn
Çok teşekkür ederim kızlarımAyyy çok sevindim hayırlı olsun canımmmm
Çiçeğim belirtilerin nelerdi?18 kızz
Benim kürtajım oldu canım 3 ay önce regl düzensizdi ama bu sıralar regl olmam lazımdı bir de bel ağrısı kasık sol tarafımda kramplar böyle şeyler bebeğimmÇiçeğim belirtilerin nelerdi?
Elbette canım benimHmmm iyi demek bizim umut var dahaaaqq
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kendine dikkat et inşallahBenim kürtajım oldu canım 3 ay önce regl düzensizdi ama bu sıralar regl olmam lazımdı bir de bel ağrısı kasık sol tarafımda kramplar böyle şeyler bebeğimm
Amin inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün Hazreti AllahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kendine dikkat et inşallah