Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bata 5 gün var ama catlama uzerinden 7 gün yumurtlama üzerinden 9 gün geçti ay bende devreler yandı gidip yumurtlama ve catlama olaylarının farkını öğreneyim. Bu gidişle bi kadın dogumcudan tek eksiğimiz diploma olacak gibi
Kuzenim ebelik okuyo diyo benden çok şey biliyosun hahhahahhaha

Yapacaktım misafirim geldi 😄
Ya galiba bekleyeceğim. Eşim sen dayanamazsın diyor ama dayanacağĵm djsjjsjs
Hahaha bak ben 4 tane bitirdim daha yarın 12 gün oluyo elimde kalmadı beklicem salı adet olmazsam kan vercem

Ben artık bebeğime güzel kıyafetler oyuncaklar almak istiyorum yastık kılifından küçücük ellerine giydireceğim eldivenlere kadar özenle almak istiyorum. Benim gibi bekleyen herkese de bol dua ediyorum.🌸

Ben artık bebeğime güzel kıyafetler oyuncaklar almak istiyorum yastık kılifından küçücük ellerine giydireceğim eldivenlere kadar özenle almak istiyorum. Benim gibi bekleyen herkese de bol dua ediyorum.🌸
Ah ahhh ben de canım benim ben de, o kadar içim buruk ki düşük olana ilk hevesle bir sürü şey almaya başlamıştım adı bile belliydi.. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin secdede uyumadan once yürürken otururken her aklıma geldiğinde dua ediyorum.

Benim test yine yalan oldu hst de gidemedim, yarın artık büyük gün regl olcak mıyım bakalım 😅😅😅
Ay hadi hayırlısı valla ben salıya kadar çatlamadan beklemem gerek ya regl olcam ya daaaa 😇 regl belirtilerim de gitti nooluyor bilmiyorum artık

Ben de ben deeeeeeee Allahım cümlemizin gönlündekini nasip etsin güzelliklerleee

Ay hadi hayırlısı valla ben salıya kadar çatlamadan beklemem gerek ya regl olcam ya daaaa 😇 regl belirtilerim de gitti nooluyor bilmiyorum artık
Al benden de o kadar sıfır regl belirtisi bi baş ağrım var bi de ayakta durunca falan bel ağrısı. Kasıkta bi batma oldu gündüz hepsi o gerisi de gelmedi. Diz ağrılarım da gitti. Sabah muhtemel uyandığımda bi anda gelir regl benim

Al benden de o kadar sıfır regl belirtisi bi baş ağrım var bi de ayakta durunca falan bel ağrısı. Kasıkta bi batma oldu gündüz hepsi o gerisi de gelmedi. Diz ağrılarım da gitti. Sabah muhtemel uyandığımda bi anda gelir regl benim
Ben tahmin yürüyemiyorum ya 28 ya 32.gün oluyorum normalde kürtajdan sonra bi 32. Gün oldum bakalım bu ay nolcak şimdi beklemedeyim ama belirti falan yok şimdilik

Back
X