- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Bi kısım gebe bi kısım gün sayıyoruzzInsallah gebeyimdir çok istiyorum sizde varmi birsey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kısım gebe bi kısım gün sayıyoruzzInsallah gebeyimdir çok istiyorum sizde varmi birsey
Haha hepsi mi aynıııBenim eşim de her ay bana stres yapma zamanı vardır takma kafaya diye o kutlu teselli konuşmasını yapıyorüzülüyor farkındayım da ben artık geyik yapıyorum işte. Anne olmak için çok uğraşıyoruz Allah hayırlı anne olmayı nasip etsin hepimize
Rabbim h3pimize nasip etsin insallahBi kısım gebe bi kısım gün sayıyoruzz
Ben parmakla kontrol ettim her zaman cok yakında olur rahim adete 1-2 kala. Ama su an cok ilerde ve yumusak gibi acaba hamile miyim ya tribe girdim bak. Ay yarın olsun da anlayayım noluyor yaaaAynı düşüncedeyiz kuzu bu gün tamamen saldım nasipte ne varsa yıpratıyoruz kendimizi
Evet tam olarak öyle birde büyüme var. İnşallah regl belirtisi olmazAa benimde goguslerde biraz koyuluk ve o koyuluk etrafinda kucuk sivilceler gibi olmus sizinde oyle mi
Aşko senin diploman eksik kız maşallah çok hakimsin bu konularaBen parmakla kontrol ettim her zaman cok yakında olur rahim adete 1-2 kala. Ama su an cok ilerde ve yumusak gibi acaba hamile miyim ya tribe girdim bak. Ay yarın olsun da anlayayım noluyor yaaa
Çıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor markaKızlar prodoctor kuruma çizgisi cıksrtıyor mu, dün sabah yaptıgım prodoctorda flaşla bakınca silik çizgi var ama görüntü kalitesi düşüyor yüklediğimdd
Regline kaç gün var canım biraz bekleyip kan tahlili ver benceÇıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka![]()
Reglim düzensiz klomen kullandım bu ay sizce varmıdır yaaRegline kaç gün var canım biraz bekleyip kan tahlili ver bence
Prodoctor kuruma çizgisi çıkarıyor bence çünkü bende test yaptığımda ilk saniyelerde silik çizgi oluyordu 1 saat sonra bakıyordum koyulaşmış oluyorduÇıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka![]()
İlk 5, 10 dk da çıktıysa vardır benceReglim düzensiz klomen kullandım bu ay sizce varmıdır yaa
Regline kaç gün var canım biraz bekleyip kan tahlili ver bence
Hamilemiydiniz peki yalancı pozitiflikte veriyor mu benimde aynı ilk dakikalarda silik çıktıProdoctor kuruma çizgisi çıkarıyor bence çünkü bende test yaptığımda ilk saniyelerde silik çizgi oluyordu 1 saat sonra bakıyordum koyulaşmış oluyordu
Reglim düzensiz klomen kullandım bu ay sizce varmıdır yaa
Evet geçen ay hamileydim kimyasal oldu nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside ilk dakikada silik çıkardı sonrasında prodoctor bekledikçe baya net olduHamilemiydiniz peki yalancı pozitiflikte veriyor mu benimde aynı ilk dakikalarda silik çıktı
Evet 10 dakika içinde çıkıyor Miratech erken testte yaptım ama çokkkk silik çıktı fotodaİlk 5, 10 dk da çıktıysa vardır bence
İlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyinEvet 10 dakika içinde çıkıyor Miratech erken testte yaptım ama çokkkk silik çıktı fotoda
Geçmiş olsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahEvet geçen ay hamileydim kimyasal oldu nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside ilk dakikada silik çıkardı sonrasında prodoctor bekledikçe baya net oldu
Hayır akşam idrarıyla yaptım . Beta hcg 2.0 dı dün yükselmiş olabilir mi ki siz gördünüz mü testte birşeyİlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyin
Sağol canım, amin hepimizde sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallahGeçmiş olsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahNimo da yaptım o da silik ama daha önce yalancı çizgi çıkarmıştı ona güvenemedim