Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Benim eşim de her ay bana stres yapma zamanı vardır takma kafaya diye o kutlu teselli konuşmasını yapıyor 😅😅 üzülüyor farkındayım da ben artık geyik yapıyorum işte. Anne olmak için çok uğraşıyoruz Allah hayırlı anne olmayı nasip etsin hepimize
Haha hepsi mi aynııı

Aynı düşüncedeyiz kuzu bu gün tamamen saldım nasipte ne varsa yıpratıyoruz kendimizi
Ben parmakla kontrol ettim her zaman cok yakında olur rahim adete 1-2 kala. Ama su an cok ilerde ve yumusak gibi acaba hamile miyim ya tribe girdim bak. Ay yarın olsun da anlayayım noluyor yaaa

Ben parmakla kontrol ettim her zaman cok yakında olur rahim adete 1-2 kala. Ama su an cok ilerde ve yumusak gibi acaba hamile miyim ya tribe girdim bak. Ay yarın olsun da anlayayım noluyor yaaa
Aşko senin diploman eksik kız maşallah çok hakimsin bu konulara

Bende sancılanıyorum arada sırada regl olcam herhalde diyorum sonra geçiyor yine aslında ben regl olacağım gün sancılanırım adet olurum öncesinde niye sancı olur ki bende olmazdı yani en azından sksksk inşallah hepimiz gebeyizdir sağlıklı bir şekilde devam eder nisan ayı bana 3 Ay gibi geliyor 🫠

Kızlar prodoctor kuruma çizgisi cıksrtıyor mu, dün sabah yaptıgım prodoctorda flaşla bakınca silik çizgi var ama görüntü kalitesi düşüyor yüklediğimdd
Çıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka 😒

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 34
Çıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka 😒
Prodoctor kuruma çizgisi çıkarıyor bence çünkü bende test yaptığımda ilk saniyelerde silik çizgi oluyordu 1 saat sonra bakıyordum koyulaşmış oluyordu

Regline kaç gün var canım biraz bekleyip kan tahlili ver bence

Prodoctor kuruma çizgisi çıkarıyor bence çünkü bende test yaptığımda ilk saniyelerde silik çizgi oluyordu 1 saat sonra bakıyordum koyulaşmış oluyordu
Hamilemiydiniz peki yalancı pozitiflikte veriyor mu benimde aynı ilk dakikalarda silik çıktı

Evet 10 dakika içinde çıkıyor Miratech erken testte yaptım ama çokkkk silik çıktı fotoda
İlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyin

Evet geçen ay hamileydim kimyasal oldu nimo ve prodoctor ile öğrendim ikiside ilk dakikada silik çıkardı sonrasında prodoctor bekledikçe baya net oldu
Geçmiş olsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah 🙏 Nimo da yaptım o da silik ama daha önce yalancı çizgi çıkarmıştı ona güvenemedim

Back
X