- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Pozitif olsun nolurrrrSendedemi o var kiz bizim senle hersey bir ha ahaha belirtiden tut günlere kadar ahhaah hay allah ikimizde ayni sonucu almayalim simdi ajaja

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif olsun nolurrrrSendedemi o var kiz bizim senle hersey bir ha ahaha belirtiden tut günlere kadar ahhaah hay allah ikimizde ayni sonucu almayalim simdi ajaja
Aynen bugün 12. Gün ben de salıya kadar olmazsam kan vercem hayırlısı hakkımızda kuzu yaaaAynen sen cok erken basladin benim bugun 12. gün belki pazartesi test yaparim cünkü adetimi bekleyemiom ki zaten hamileysem suan belirtilerim var bu demek oluyorki yapsam cikar yani pazartesi adetime 3 gün kalmis oluyor yumurtlamadanda 14 gün gecmis oluyor
Hiç duymadım onu kuzu
Valla brkliyoruzzz çatlıcazzzz eşime iki boyun büktüm test aldırcam hahahahHadi bakalım bekliyoruz merakla![]()
Seninki insallah benimki kalsin ahajahPozitif olsun nolurrrr![]()
Himm ben 14. gün sen 15. gün yapion ben senden dahami uzun beklesen sonucta senin adet dönemin benden daha kisa ama benden daha gev test yapion ben 30 ila 2 si arasi olmam gerekior ama suan yine atesimi ölctüm 37.3 cikti gözlerimin birtnaesinde yanla var ates basior gözlerimi sankiAynen bugün 12. Gün ben de salıya kadar olmazsam kan vercem hayırlısı hakkımızda kuzu yaaa
Alsinn alsinn baska isi ne ahajajValla brkliyoruzzz çatlıcazzzz eşime iki boyun büktüm test aldırcam hahahah
Benim dönkü 28 ya da 32. Gün olurum ne 29 ne 30 yaniiii tam günü bakalım nolcakkkHimm ben 14. gün sen 15. gün yapion ben senden dahami uzun beklesen sonucta senin adet dönemin benden daha kisa ama benden daha gev test yapion ben 30 ila 2 si arasi olmam gerekior ama suan yine atesimi ölctüm 37.3 cikti gözlerimin birtnaesinde yanla var ates basior gözlerimi sanki
Hahah söyleniyor yaaaaaAlsinn alsinn baska isi ne ahajaj
Oda hakli kim bilir kac kez aldinizHahah söyleniyor yaaaaa
Kız aslında çok da almadık benceeeOda hakli kim bilir kac kez aldiniz![]()
Canım bugün 28. Gün salı 31. Gün oluyo tahmini 1 Gün kalmış oluyo en geç çarşamba olmam gerekiyooSali yapinca adetine kac gün kalmis oluyor Ama tahminen adet günün ne zaman
Ya ben beklemekten yoruldum mutlu haberi alsakta cinsiyet heyecanı evresine geçsek. Benim belimin ortası çok ağrıyor adet olacağım zman oluyor.Çok afedersiniz lavaboya gitmeye korkuyorum
Sen test yapacaktın kız nolduuuYa ben beklemekten yoruldum mutlu haberi alsakta cinsiyet heyecanı evresine geçsek. Benim belimin ortası çok ağrıyor adet olacağım zman oluyor.
Valla sabırla sabırsızlıkla bekliyorum o evreye geçmesini hepimiz hamile olsak da aynı zamanlarda herşeyi güzellikleri yaşasakkkkYa ben beklemekten yoruldum mutlu haberi alsakta cinsiyet heyecanı evresine geçsek. Benim belimin ortası çok ağrıyor adet olacağım zman oluyor.
Haaa sende 1 gün kalmis oluyor o zaman vikar bence ya sonucCanım bugün 28. Gün salı 31. Gün oluyo tahmini 1 Gün kalmış oluyo en geç çarşamba olmam gerekiyoo
Ayyy benim de 6 Ocak oluyor eğer olursa bu ayNzbdjsjekdnsoje ben hesapladım 6 ocak oluyor