- 19 Aralık 2024
- 1.950
- 433
- 38
- 25
Kızlar ağzım çok sulanıyor yani böyle ağzıma su gibi bir şey gelip gelip duruyor normal mi
soguknevalee
D
Dua ile
Susluprenses2473

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum kuzu sen artık hamilesin sonuçta bol bol su iç hem deKızlar ağzım çok sulanıyor yani böyle ağzıma su gibi bir şey gelip gelip duruyor normal misoguknevalee D Dua ile
Susluprenses2473
Tabi çıkarr ocakta yumurtlamanın 12. Günü hem idrarda hem kanda çıkmıştı yani bugünnHaaa sende 1 gün kalmis oluyor o zaman vikar bence ya sonuc
Benim birazcık midem bulanmaya başladı normal midir yaaaHiç bilmiyorum kuzu sen artık hamilesin sonuçta bol bol su iç hem de
Olabilir kuzu biraz psikolojik de olabilir ben anneme midem bulanıyo dediğimde o öyle değil falan demişti ama bulanıyoduu yaniiiiBenim birazcık midem bulanmaya başladı normal midir yaaa![]()
Dewam etmesse yerlesmedir cogalirsa adettirKızlar beklenen adet tarihim 27 Nisan bugün sabah peçeteye pembe leke geldi yani kan gibi değil akıntı gibi pembe ilk defa yaşıyorum
Test yaptın mı kuzumKızlar beklenen adet tarihim 27 Nisan bugün sabah peçeteye pembe leke geldi yani kan gibi değil akıntı gibi pembe ilk defa yaşıyorum
Salı günü yapmıştım negatiftiTest yaptın mı kuzum
Aşkım belli olmaz hiç salıdan cumartesiye baya bir gün var bugün çıkabilirSalı günü yapmıştım negatifti
Kizlar yazdgimi okusaniza bi yaAşkım belli olmaz hiç salıdan cumartesiye baya bir gün var bugün çıkabilir
Hshshsjsjdj ben regl oldum dedim sürpriz olsun eğer gebelikse diyeValla brkliyoruzzz çatlıcazzzz eşime iki boyun büktüm test aldırcam hahahah
Aşerme bile olabilir ben tatlı aşeriyordumKızlar ağzım çok sulanıyor yani böyle ağzıma su gibi bir şey gelip gelip duruyor normal misoguknevalee D Dua ile
Susluprenses2473
Ay yok anca regl olmazsam ptesi yada salı. Benim hsg korkusu var o yüzden geçiştiriyorum herseyi. Gömdün kendimi ders çalışmaya amaaannnnnSen test yapacaktın kız nolduuu
İnşallah bebeğimmmm sende hamilesin inşallahAşerme bile olabilir ben tatlı aşeriyordumhala regl olmadım dua et hamile duası kabul olur
Yaa ben olcam herhalde inceden sanxım var bi de bulantı ahhhHshshsjsjdj ben regl oldum dedim sürpriz olsun eğer gebelikse diye
Dikkat et kendine bu aralar havalar bi şaşkın. Tabi gebelik bu kadar rahatsızlık verir mi bilmiyorum hele ki gözler konusunda emin değilimKizlar ben cok kötüyüm ya sanki grip olursunya öyleyim ayacip yorgunum acayip ates basior gözlerim bile yanior bir kabizim bir ishal kötüyüm ya icim bulanior hafiften sanki kusacam bunedir ya gögüslerimde dokununca acior hele uclari atesimi ölctüm 37.4 cikti her zaman calistigimda beni daha cok ates basior gözümde ynama oluor geven gün ölctüm iste 37.1 di sonra 37.4 olfu
Hayır bence olmayacaksın kızzzYaa ben olcam herhalde inceden sanxım var bi de bulantı ahhh
Ayyy ben de hsg çekilecektir korkuyordum o gün öğrendim hamile olduğumuAy yok anca regl olmazsam ptesi yada salı. Benim hsg korkusu var o yüzden geçiştiriyorum herseyi. Gömdün kendimi ders çalışmaya amaaannnnn