Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar beklenen adet tarihim 27 Nisan bugün sabah peçeteye pembe leke geldi yani kan gibi değil akıntı gibi pembe ilk defa yaşıyorum

Kizlar ben cok kötüyüm ya sanki grip olursunya öyleyim ayacip yorgunum acayip ates basior gözlerim bile yanior bir kabizim bir ishal kötüyüm ya icim bulanior hafiften sanki kusacam bunedir ya gögüslerimde dokununca acior hele uclari atesimi ölctüm 37.4 cikti her zaman calistigimda beni daha cok ates basior gözümde ynama oluor geven gün ölctüm iste 37.1 di sonra 37.4 olfu

Kizlar ben cok kötüyüm ya sanki grip olursunya öyleyim ayacip yorgunum acayip ates basior gözlerim bile yanior bir kabizim bir ishal kötüyüm ya icim bulanior hafiften sanki kusacam bunedir ya gögüslerimde dokununca acior hele uclari atesimi ölctüm 37.4 cikti her zaman calistigimda beni daha cok ates basior gözümde ynama oluor geven gün ölctüm iste 37.1 di sonra 37.4 olfu
Dikkat et kendine bu aralar havalar bi şaşkın. Tabi gebelik bu kadar rahatsızlık verir mi bilmiyorum hele ki gözler konusunda emin değilim

Ay yok anca regl olmazsam ptesi yada salı. Benim hsg korkusu var o yüzden geçiştiriyorum herseyi. Gömdün kendimi ders çalışmaya amaaannnnn
Ayyy ben de hsg çekilecektir korkuyordum o gün öğrendim hamile olduğumu

Back
X