Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Şey dicektim sana ben dediğin gibi elle kontrol ettim yumuşak ıslak bı et ama çok yukarda değil öyle
7.haftadan sonra yukarı cıkıyor aşkım su an parmağın ucu değecek gibi ilerde ve yumuşak olur zaten. Ben de sabah baktım ilerdeydi ama anlam yüklemek istemedim belki regl olurum diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlaarr yarın sabah bi erken gebelik testi yapsam mııı sizcee yoksa salıyı beklesem mi yumurtlamadan sonra 13. Gün oluyoo

Valla ben her an olurum diye bekliyorum ama safi akıntı geliyo anlamış değilim
Napıyon
D Dua ile ebraarrr ebraarrr soguknevalee soguknevalee kızlar benim şu an söküldü birden pat diye halbuki tüm belirtilerim hamişlik belilrtisiydi bi şok bi üzüntü ama en azından artık kafam rahatladı . Ben adaya ilk beda eden isim oldum size dua edeceğim artık 🥹
Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzz

Yapsan cikar bence ya
Bence de varsa yarın sabah çıkar bugün yapsam diye düşündüm sonra vazgeçtim ilk idrarla olsun barii bütün şansımı deneyim zaten çıkmazsa sökülür psikolojik de gelmeyebiliyor çünküü

Yapsan cikar bence ya
Bence de varsa yarın sabah çıkar bugün yapsam diye düşündüm sonra vazgeçtim ilk idrarla olsun barii bütün şansımı deneyim zaten çıkmazsa sökülür psikolojik de gelbiliyor çünküü

Napıyon

Yaaa her an sökülebilir benim de ya da bilmiyorum belirtilerin neler bu arada nasip hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olucak bu teselli değil inan gerçek olan bu benim de sökülürse vi daha ki ay yine beraber beklicezzz
Vallahi belirtilerim yumurtlamadan sonra iki gün kalaya kadar yoğun mide bulantısı sol ve sağ kasık ağrısı kasıkta da yanma ve batma göğüslerde büyüme şişkinlik kısacası tüm hamişlik belirtilerinin hepsi vardı ben ilk defa uzun süre sonra bunları yaşayınca umutlanmıştım ama maalesef söküldü pat diye bugün battı zaten 😕

Vallahi belirtilerim yumurtlamadan sonra iki gün kalaya kadar yoğun mide bulantısı sol ve sağ kasık ağrısı kasıkta da yanma ve batma göğüslerde büyüme şişkinlik kısacası tüm hamişlik belirtilerinin hepsi vardı ben ilk defa uzun süre sonra bunları yaşayınca umutlanmıştım ama maalesef söküldü pat diye bugün battı zaten 😕
Oyy ben de full adet olcam hissi var

Back
X