Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben de 9 ay olcak 😅 ilk ikinci ayımda kaldım ve yaşadığım semptomlar çok çok büyük belirtilerdi. Su an hamile kalsam aynısını yaşamadıkca anlamam ama her vücudun her hamileliği farklı oluyormuş bir arkadasım ili gebelik yaşadı ikisi de birbirinden farklı belirti verdi dedi mesela
Doğrudur bebekten kaynaklanan bişey bence o

Galiba çok çok yeni Allahımmm çok güzelll bence git kan ver 30 larda bişey çıkar betan inşAllah test yanıltmıyodur hayırlı sağlıklı olsunnnn
Yaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimal

Geçen benden 20 gün önce evlenen bı arkadaş evlendikten sonra hemen hamile kalmış tek 1 defa regl olmuş şuan 5 aylık ama içimden diyorum ister istemez benim neyim eksik diye düşünüyorum istemeden oluyor tabi
İnan neyim eksik demedim haşaa isyan değil ama gönül burukluğu boyun büyüklüğü hissediyo insan

Yaaaa muhtesemsiniz çok teşekkür ederim inşallah vardır inşallah yalancı pozitif değildir sabah sağlık ocağında kan veririm büyük ihtimal
Yani varsa kötü düşünerek onu da kötü etkilemeyin yoksa daha o da zamanını bekliyorum elbet gelecek ne zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa o zaman gelsin hepimizeeee biz dua eder bekleriz Rabbim nasip eder

Yani varsa kötü düşünerek onu da kötü etkilemeyin yoksa daha o da zamanını bekliyorum elbet gelecek ne zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa o zaman gelsin hepimizeeee biz dua eder bekleriz Rabbim nasip eder
Sizde dualarimdasiniz burdaki bekleyen herkes inşallah sağlık la hayırlı haberler alsın inşallah çok istiyorum bakalım yarın belli olacak nasipse

Doğrudur bebekten kaynaklanan bişey bence o
Göğüs ucunun kahverengi halkası var ya, orda pütürcükler çıkmıştı herkeste cıkıyomuş eğer yoksa, karnım davul gibi şişmişti. benim sağdan tutunmuştu sağ alt karnıma kramp giriyordu apandisit sanmıştım hatta dkfkfl bi de başın ağrımıştı 2-3 gün aralıksız migren gibi. Uyku hali cok olmuştu. Midem yanıyordu ne yesem. Ve meme ucların elektik çarpması gibi his olmuştu. Bunların hepsi tutunur tutunmaz başlamıştı belirti olmaz diyenler yanılıyor yani ben dolu dolu yaşadım

Back
X