Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz birşey söylemedi mi bunun içiiinAy kıyamam ben de kürtajdan sonra ikinci adet olcak eğer olursa ne zaman olur kestiremiyorum yaa
Canım sen naptın
Hem adet öncesi akintida olabilir bebekte de cok akinti yapar yani belirsiz ahahaKızlar adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum şeffaf bi akıntı var ikidir uzun uzun oluyo
Valla ben her an olurum diye bekliyorum ama safi akıntı geliyo anlamış değilim
Hem adet öncesi akintida olabilir bebekte de cok akinti yapar yani belirsiz ahaha
Kaynanamgile geldik dünden beri canım valla burda biraz oyalanıyorum eczanenin önünden geçtim test alacaktım eşim izin vermediNerdesin kuzu napıyosun nasılsınnn
Bende de ıslaklık oluyor diyorum aha kesin bu sefer reglim geldi ama yokKızlar adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum şeffaf bi akıntı var ikidir uzun uzun oluyo
Yok hayır hiç bişey demedi ssadecebebek için beklemeyin dedi bi de kist oluşmuş dediDoktorunuz birşey söylemedi mi bunun içiiin
Yok hayır hiç bişey demedi ssadecebebek için beklemeyin dedi bi de kist oluşmuş dediDoktorunuz birşey söylemedi mi bunun içiiin
Çiçeğim ben de öyle inan zor bela yemek yaptım eşim yardım etti sağolsun nefes alamıyorum belim ağırdı yemek yaparken ama test almamış unutmuş şimdi al dicem sonra adet olursam trip çekmek istemiyorum hahahSabahı iple çekiyorum test yapmak için ama nedense aşırı halsizim nefes almakta güçlük çekiyorum
Ya bebek varsa olmayalım ama yoksa hemen oluverir kuru kuru böyle çekmek zor ilaç falan içerim en azındanKaynanamgile geldik dünden beri canım valla burda biraz oyalanıyorum eczanenin önünden geçtim test alacaktım eşim izin vermeditest yapmak istiyorum yaa sende durumlar nasıl bende sancılar gelip gidiyor anlamadım bende valla bekliyorum regl olmayı inşallah olmayız
Aynen ben de yemekten kalktım bi sancı gitti dedim kesin geldi ama yookkkBende de ıslaklık oluyor diyorum aha kesin bu sefer reglim geldi ama yok
İnşAllah vebiş haberi gelirrBenim de belimin ortasında bir ağrı var. Ara ara kasığıma sancı giriyor. Allah hayretsin inşallah.
Haklısın yaa Bi test yapıverseydik iyiydi ya ona göre regl olcaz derdik ağrı kesici alırdık sksksk bazen sol bacağıma çok vuruyor adım atamıyorumYa bebek varsa olmayalım ama yoksa hemen oluverir kuru kuru böyle çekmek zor ilaç falan içerim en azından
Aynen yaaa almamış unutmuş çıldırcammm bi de erkenden uyudu benimkiiHaklısın yaa Bi test yapıverseydik iyiydi ya ona göre regl olcaz derdik ağrı kesici alırdık sksksk bazen sol bacağıma çok vuruyor adım atamıyorum
Aminnn insallah hepimizeeeİnşAllah vebiş haberi gelirr
Ne zaman test yapacaksın sennnAminnn insallah hepimizeee
Ben adetimin geçmesini bekleyecegim zaten yarın köye eşimin ailesinin yanına gider 2 gü kalırız orada baya kafan dağılır geldiğim zman eğer olmazsam yaparım.Ne zaman test yapacaksın sennn