- 31 Ocak 2025
- 1.042
- 412
- 38
- 21
Teşekkür ederim hayatım inşallah hepinize de nasıp olur tez vakitte inşallah sağlığıyla hayırlısıyla alırız kucagimizaBen de çok ağlamıştımmmm ne mutlu sanaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hayatım inşallah hepinize de nasıp olur tez vakitte inşallah sağlığıyla hayırlısıyla alırız kucagimizaBen de çok ağlamıştımmmm ne mutlu sanaaaaa
Teşekkür ederim canimmmAyyyyy hayırlı olsunnn![]()
İnşAllahhhhTeşekkür ederim hayatım inşallah hepinize de nasıp olur tez vakitte inşallah sağlığıyla hayırlısıyla alırız kucagimiza
Öğrenirsin ya bat geldi miAyy evett inşallah güzel bı değerle öğrenirim sağlıkla gelir annesine
Sabaha kdr uyuyamadım test yapicam diye çok dua ettim pozitif görmek için şimdi de gözlerim yaşardıİnşAllahhhh
2-3 gün kaldı canım ama catlamanin tam 12.gunu bugunÖğrenirsin ya bat geldi mi
Tabi canımmm öyle olur normal tadını çıkart şimdi rahatla anne oluyosunnn inan çok mutlu oldummmSabaha kdr uyuyamadım test yapicam diye çok dua ettim pozitif görmek için şimdi de gözlerim yaşardı![]()
Yaa dedim 12. Günü çıkıyo demiştim ay benim 13. Gün bugünn2-3 gün kaldı canım ama catlamanin tam 12.gunu bugun
Yaa dedim 12. Günü çıkıyo demiştim ay benim 13. Gün bugünn
Bizim bu sağlık ocağı 10 dan sonra kan almıyo eşim de 10 gibi geliyo ondan veremiyorum yarın sabah eşime aldırırım test salı da kan vermeye giderim ama benim adet belirtilerim hafifledi ben dedim sen hamilesinnn diyeee Allahım aşırı mutlu oldummmVarsa testin yapsana yada yarın sende kan ver birlikte öğrenelim![]()
Anladım cnm sen bilirsin o zaman bende çok mutluyum deli gibi sırıtarak geziyorumBizim bu sağlık ocağı 10 dan sonra kan almıyo eşim de 10 gibi geliyo ondan veremiyorum yarın sabah eşime aldırırım test salı da kan vermeye giderim ama benim adet belirtilerim hafifledi ben dedim sen hamilesinnn diyeee Allahım aşırı mutlu oldummm
Haklısın vallaaa yani bence çok haklısın ben de bugün iyi ki yapmadım eşim nöbette yarın gelecek ben uyuyamazdım bugün yarın artık inşAllah güzel haber verebilirimmmAnladım cnm sen bilirsin o zaman bende çok mutluyum deli gibi sırıtarak geziyorum![]()
Haklısın vallaaa yani bence çok haklısın ben de bugün iyi ki yapmadım eşim nöbette yarın gelecek ben uyuyamazdım bugün yarın artık inşAllah güzel haber verebilirimmm
İnşAllahhhh çiçeğim yaaa bi de bol dua et hamileliğin güzel geçsin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimİnşallah hayatım sendende bı pozitif görürüz
Ediyorum askm valla geceden beri elim karnimda dua ediyorumİnşAllahhhh çiçeğim yaaa bi de bol dua et hamileliğin güzel geçsin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
OyşşşşşşEdiyorum askm valla geceden beri elim karnimda dua ediyorum![]()
Belirtilerini anlatsana kuzummEdiyorum askm valla geceden beri elim karnimda dua ediyorum![]()
Valla askm catlamadan bi kaç gün sonra kasik ağrısı ve göğüs ucu ağrısı başladı şu son bı kaç gundurde belime ve kasıklarıma sancı giriyor ama göğüsumun her tarafı sızlıyor bide çok acikiyorum çok uyuyorum aşırı halsizimBelirtilerini anlatsana kuzumm
Ayyy bütün belirtileri yaşamışsın senValla askm catlamadan bi kaç gün sonra kasik ağrısı ve göğüs ucu ağrısı başladı şu son bı kaç gundurde belime ve kasıklarıma sancı giriyor ama göğüsumun her tarafı sızlıyor bide çok acikiyorum çok uyuyorum aşırı halsizim
Ayyy bütün belirtileri yaşamışsın sen