- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
ay kusura bakma kafa gitti benim doğru yaaAşkım ben hamileyim yaa dünden önce beta hcg 18 çıktı benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kusura bakma kafa gitti benim doğru yaaAşkım ben hamileyim yaa dünden önce beta hcg 18 çıktı benim
5 saatlik idrarla bakacam artık bakalım nolcak kuzumAyyy uyu iiz uyku sistemini bozmussun cok su icmemeye ve uzun sure idrara cikmamaya dikkat et testen önce tam ciksin
Ahah kıyamam benim de ödüm kopuyor ama o adet olacak hissi gitti yaaHe ya bende otobüsteyim eve doğru gidiyoruz ama nasıl sancılandım birden sonra geçti şükür yarın test bulsam bende yapcam![]()
Vanilya ikimizde burayı bayram havasına çevirelimmmmHe ya bende otobüsteyim eve doğru gidiyoruz ama nasıl sancılandım birden sonra geçti şükür yarın test bulsam bende yapcam![]()
Bende arada oluyor bakalım ne olacakAhah kıyamam benim de ödüm kopuyor ama o adet olacak hissi gitti yaa
İnşAllah balım İnşAllahVanilya ikimizde burayı bayram havasına çevirelimmmm
Allahımmm bunlar herbokologggg benimki de aynı şeyi diyo sabaahh kan ver daha net diyo nasılsa salı kan vercen diyo çıldırcam ama kibarca yarın gelirken test almasını söyledim hahahaEşim test yapmamı istemiyor yaa daha erken reglin geçmesi gerekiyor diyor![]()
Hahaha inşallah alır, benimki almak istemiyor erken diyeAllahımmm bunlar herbokologggg benimki de aynı şeyi diyo sabaahh kan ver daha net diyo nasılsa salı kan vercen diyo çıldırcam ama kibarca yarın gelirken test almasını söyledim hahaha
Kaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorumHahaha inşallah alır, benimki almak istemiyor erken diye![]()
Ayyy acabaaa senin pozitif olcak gibi yaaaaKizlar yurutken belim agrior birde karnimin altinda sanki dolgunluk agirlik var böyle yuruorum sanki bisi sallanior icimde su toplanir saga sola gider ya öyle sanki bisi var icimde
Canım daha 8 gün olmuş çatlamasan sonra bence bikaç gün daha geçsin bu arada 9. Gün elindeki bütün testleri bitiren ben konuşuyorumArkadaşlar 18 Nisan yumurta çatladığı gün ilişki oldu 22 Nisan ve 25 Nisan ufak pembe tonda akıntı geldi ve kesildi bu gün hassas test le baktım sabah negatif çıktı sat 02 Mayıs acaba erken mi yaptım testi yoksa hamile değil miyim gerçekten?![]()
Tamam cnm sabırla bekleyeceğimCanım daha 8 gün olmuş çatlamasan sonra bence bikaç gün daha geçsin bu arada 9. Gün elindeki bütün testleri bitiren ben konuşuyorumyumurtlama gününün 12. Günü yap test en erken bence
Ne zamandır bekliyorsun inşallah güzel haber alırsın yaaaTamam cnm sabırla bekleyeceğim![]()
Bilmiomki ne zaman byöke olsa sissem su gibi hissetaem adet olurdum bilemedimAyyy acabaaa senin pozitif olcak gibi yaaaa
Aslında bu ay ilk deneme doktor ilişki takvimi verdi ama Ocak ayından beri vitamin takviyesi karı koca kullandıkNe zamandır bekliyorsun inşallah güzel haber alırsın yaaa
İnşallah sendegüzel haberler alırsınAslında bu ay ilk deneme doktor ilişki takvimi verdi ama Ocak ayından beri vitamin takviyesi karı koca kullandık
Ne zamandır bekliyorsun inşallah güzel haber alırsın yaaa
Ayy sabırsızlanıyorum yaaaaBilmiomki ne zaman byöke olsa sissem su gibi hissetaem adet olurdum bilemedim