Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eşim test yapmamı istemiyor yaa daha erken reglin geçmesi gerekiyor diyor 🫠

Eşim test yapmamı istemiyor yaa daha erken reglin geçmesi gerekiyor diyor 🫠
Allahımmm bunlar herbokologggg benimki de aynı şeyi diyo sabaahh kan ver daha net diyo nasılsa salı kan vercen diyo çıldırcam ama kibarca yarın gelirken test almasını söyledim hahaha

Allahımmm bunlar herbokologggg benimki de aynı şeyi diyo sabaahh kan ver daha net diyo nasılsa salı kan vercen diyo çıldırcam ama kibarca yarın gelirken test almasını söyledim hahaha
Hahaha inşallah alır, benimki almak istemiyor erken diye 😁

Hahaha inşallah alır, benimki almak istemiyor erken diye 😁
Kaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorum

Arkadaşlar 18 Nisan yumurta çatladığı gün ilişki oldu 22 Nisan ve 25 Nisan ufak pembe tonda akıntı geldi ve kesildi bu gün hassas test le baktım sabah negatif çıktı sat 02 Mayıs acaba erken mi yaptım testi yoksa hamile değil miyim gerçekten?😔

Kizlar yurutken belim agrior birde karnimin altinda sanki dolgunluk agirlik var böyle yuruorum sanki bisi sallanior icimde su toplanir saga sola gider ya öyle sanki bisi var icimde

Kizlar yurutken belim agrior birde karnimin altinda sanki dolgunluk agirlik var böyle yuruorum sanki bisi sallanior icimde su toplanir saga sola gider ya öyle sanki bisi var icimde
Ayyy acabaaa senin pozitif olcak gibi yaaaa

Arkadaşlar 18 Nisan yumurta çatladığı gün ilişki oldu 22 Nisan ve 25 Nisan ufak pembe tonda akıntı geldi ve kesildi bu gün hassas test le baktım sabah negatif çıktı sat 02 Mayıs acaba erken mi yaptım testi yoksa hamile değil miyim gerçekten?😔
Canım daha 8 gün olmuş çatlamasan sonra bence bikaç gün daha geçsin bu arada 9. Gün elindeki bütün testleri bitiren ben konuşuyorum 🙈 yumurtlama gününün 12. Günü yap test en erken bence

Back
X