Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Nasip bilemeyiz bikaç gğne netleşecek kuzu senin de benim de bakalım nolcakkk
Aynen bugun su testi alim maybebaby die bir tane marka hic duymamistim ablama almistim ablamin ama herhalfe adeti gecmisti yani direk cikardi saniyesinde erken gebelik testi onu alcam denicem olsa cikarir bence adetten 3 gün öncesine kadar cikarior

Aynen bugun su testi alim maybebaby die bir tane marka hic duymamistim ablama almistim ablamin ama herhalfe adeti gecmisti yani direk cikardi saniyesinde erken gebelik testi onu alcam denicem olsa cikarir bence adetten 3 gün öncesine kadar cikarior
Yarın sabah mı yapcann

Kaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorum
Bende tam emin değilim 11 nisanda akıntım başladı ama 15inde galiba çok sancılandım 1,2 damla akıntıda kan gördüm yumurta kanamasıymış buraya da yazmıştım galiba benim 15 nisan yumurta çatlaması falan oldu ondan sonra 14 gün olunca adet oluyor dimi

Back
X