Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay çıldırcam bu erkekler varyaaaa bence sabah al ama sen bilirsin yine dee yumurtlamadan epey geçiyo varsa görünür artıkkk
Aslında bende biraz korkuyorum daha önce de erken öğrenip kimyasal geçirdim ya üzülmek de istemiyorum kararsızım hep Bi yanımda kıpır kıpır test yapmak istiyorum

Aslında bende biraz korkuyorum daha önce de erken öğrenip kimyasal geçirdim ya üzülmek de istemiyorum kararsızım hep Bi yanımda kıpır kıpır test yapmak istiyorum
Ben kimyasal değil boş gebelik geçirdim beta güzel yükseldi hiç sıkıntı yoktu sadece bebiş oluşmadı ama gebelik 7 haftaya kadar devam etti şimdi de diyorum eğer nasip olursa 6 haftalık olana kadar gitmeyeyim doktora stres yapmayayım

Benim korkum şu yumurta pvulasyon testinde silikleşti bi gün sonra doktora gittim dedim çatlamış mı dedi kist var ya kiste dönmüş ya çatlamış bu yüzden bi tereddütüm var bu konuda fikri olan var mı acaba

Yap yappp sabah hepimiz yapalımmm
Yapacam insallah bakalim ne cikcak bende farkli olan hep idrara cikmamdi suan normal ama birde gögüs agrisi normalfe glgüs ucumda agri böyle olmazdi adetten önce bilmiom belki simdi dikkat etmiste olabilirim ama sanmiorum ya birde bir sag bi sol kasigim kalcam agrior daha cok sol kasigim ve bacagima da vuruor

Yapacam insallah bakalim ne cikcak bende farkli olan hep idrara cikmamdi suan normal ama birde gögüs agrisi normalfe glgüs ucumda agri böyle olmazdi adetten önce bilmiom belki simdi dikkat etmiste olabilirim ama sanmiorum ya birde bir sag bi sol kasigim kalcam agrior daha cok sol kasigim ve bacagima da vuruor
Benim de sol kasığım yavaştan ben burdayım diyooo

Back
X