Ay inşallahİnşAllahhh sabah hepimiz mutluluktan uçarızzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahİnşAllahhh sabah hepimiz mutluluktan uçarızzzz
Senin yarin yumurtlamnin kavinci günü olucak erken gebelik testi yapAy inşallah
Uykudan bayilacam az dahaKizcelerimmm nasilsinizzzz
Valla benim çok uykum var ayakta duramıyorumUykudan bayilacam az daha
Belim ağırıyo kuzu sen nasılsın yeni anneeeeeKizcelerimmm nasilsinizzzz
Annem moralimi bozdu sanki yokmuş gibi geliyor bana dediBelim ağırıyo kuzu sen nasılsın yeni anneeeee
Kız sen test yaptın pozitif çıkmadı mı dur annen hissini söylemiş niye katıldınız öyle negatif düşüncelereeAnnem moralimi bozdu sanki yokmuş gibi geliyor bana dediağlıyorum bende de var bel ve kasık ağrısı
Kız sen test yaptın pozitif çıkmadı mı dur annen hissini söylemiş niye katıldınız öyle negatif düşünceleree
Sen de biliyosun ki silik olması da daha yeni oluştuğunda oluyo ben 31 ile öğrendiğimde silikti yani bence boşa üzülüyorsun kan verince netleşecek zatenPozitif çıktı ama annem silik çizgilere inanmıyor net pozitif bekliyormuş![]()
Yarın sabah erkenden kan vermeye gidicemKız sen test yaptın pozitif çıkmadı mı dur annen hissini söylemiş niye katıldınız öyle negatif düşünceleree
DemiiiSen de biliyosun ki silik olması da daha yeni oluştuğunda oluyo ben 31 ile öğrendiğimde silikti yani bence boşa üzülüyorsun kan verince netleşecek zaten
Askm gece çıkıyorsa yarın ver kanı zaten geç çıkıyormuşBen de çok hamile hissediyorum ama yine de insan korkuyo bi kere yalancı pozitif yaşadım bi kere de boş gebelik şimdi önce idrarda görüp sonra kan verip salı gece sonuç çıkacak o zaman netleşecek tabi daha kısa süre önce boş yaşadığım için kalp atışı hiç duymadım duyana kadar rahat yok
İnşAllahhh canımmm ben salı verebilirim anca bizim sağlık ocağı saat 10 dan sonra almıyo kan 10 da araba gidiyormuş sinir oluyorum bu konuyoYarın sabah erkenden kan vermeye gidicem
Demiiiumarım sağlıkla gelir bana kuzucuk
Butun sağlık ocakları öyle askm neyse geç olsada hayırlısı olsun inşallahİnşAllahhh canımmm ben salı verebilirim anca bizim sağlık ocağı saat 10 dan sonra almıyo kan 10 da araba gidiyormuş sinir oluyorum bu konuyo
İnşallah çiçeğim artık salı geceyi beklicez geç düşüyo e nabıza bazen gece 2 de falan düşüyo güzel haber alalım daaaButun sağlık ocakları öyle askm neyse geç olsada hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım geç olsunda haberler müjdeli olsun inşallahİnşallah çiçeğim artık salı geceyi beklicez geç düşüyo e nabıza bazen gece 2 de falan düşüyo güzel haber alalım daaa
İnşAllahhhAynen canım geç olsunda haberler müjdeli olsun inşallah
Yalnız değilmişimZaten öyle yapıyorum kiii ama geliyo çıt sesine uyanırım ben salonda TV açık lamba açık uyurum hepp![]()
Kıyamammm valla öyle yaaa bugün de zaman geçmiyooYalnız değilmişim![]()