- 15 Nisan 2025
- 435
- 295
- 18
- 25
Ayy niye o kadar geç uyusaydın bari hiç uyumadın mı sen kızHayırrrr eşim 10 gibi gelir anca ona kadar idrarı nasıl tutcam bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy niye o kadar geç uyusaydın bari hiç uyumadın mı sen kızHayırrrr eşim 10 gibi gelir anca ona kadar idrarı nasıl tutcam bilmiyorum
Uyudum arada uyandım namazdan sonra uyuyamadım kuzu şimdi de biraz uyuyayım dedim yok yani olmuyo sen naptınnn napcannnAyy niye o kadar geç uyusaydın bari hiç uyumadın mı sen kız
Bende acaba gidip alıp gelsem mi testi bilemedimUyudum arada uyandım namazdan sonra uyuyamadım kuzu şimdi de biraz uyuyayım dedim yok yani olmuyo sen naptınnn napcannn
Var var yapan öyle çok var kuzuŞimdi baktım da bazı eczanelerin altında adrese servis yazıyor acaba arasak getiriyorlar mı öyle bişey de ilk defa gördüm ama dksmsm
Benim de adrese gelecek ama o gelene kadar ya altıma etcem ya çatlıcmmBende acaba gidip alıp gelsem mi testi bilemedim
Aa öyleyse çok iyiVar var yapan öyle çok var kuzu
Ay sakin ol düşünmemeye çalış uyusan birazcık aslında iyi olurduBenim de adrese gelecek ama o gelene kadar ya altıma etcem ya çatlıcmm
Aslında evet ama gel de bana sor başım da biraz ağırdı uyuyamadığım içinAy sakin ol düşünmemeye çalış uyusan birazcık aslında iyi olurdu
Evet evet iste sen anca gelir beraber yaparız ay çok heyecanlıııAa öyleyse çok iyi
Bat ne zamandı belirti var mıydı kuzu yumurtlamadan ne kadar geçtiiKızlar benim testim negatif çıktı![]()
Hayırlısı olsun canım inşAllah tez zamanda nasip olur hayırlı sağlıklı ni evladın olurKızlar benim testim negatif çıktı![]()
Bat uygulamada 30 Nisan gözüküyor zaten bel ağrım başladı bile 17 yumurtlama 19 catlamaydiBat ne zamandı belirti var mıydı kuzu yumurtlamadan ne kadar geçtii
Kız benim 14 yumurtlama daha üstünden benimkinin 14 gün geçmiş senin 12 gün geçmiş sanki bi iki gün daha beklesen öyle emin olsan daha iyi ama yani erken test yapmışsın gibi geldi banaBat uygulamada 30 Nisan gözüküyor zaten bel ağrım başladı bile 17 yumurtlama 19 catlamaydi
Kız benim 14 yumurtlama daha üstünden benimkinin 14 gün geçmiş senin 11 gün geçmiş sanki bi iki gün daha beklesen öyle emin olsan daha iyi ama yani erken test yapmışsın gibi geldi bana
Ya burada 12 13 günlerde yapan olunca yapayım dedim birde erken gebelik testi değildi.Kız benim 14 yumurtlama daha üstünden benimkinin 14 gün geçmiş senin 12 gün geçmiş sanki bi iki gün daha beklesen öyle emin olsan daha iyi ama yani erken test yapmışsın gibi geldi bana
Daha 11 gün olmuş bak cuna benim 11. Gündü negatifti bakalım eşim gelince yapcam ama sanki var gibi adet olaya dair hiç bi belirtim kalmadı ama bilmiyorum tabi ki de yine de nasipYa burada 12 13 günlerde yapan olunca yapayım dedim birde erken gebelik testi değildi.
Inslalah gebe haberini alırız. Nasip ya zaten hazırladım kendimi her iki ihtimale deDaha 11 gün olmuş bak cuna benim 11. Gündü negatifti bakalım eşim gelince yapcam ama sanki var gibi adet olaya dair hiç bi belirtim kalmadı ama bilmiyorum tabi ki de yine de nasip
Günaydın kızzzzlar test yapan var mıDaha 11 gün olmuş bak cuna benim 11. Gündü negatifti bakalım eşim gelince yapcam ama sanki var gibi adet olaya dair hiç bi belirtim kalmadı ama bilmiyorum tabi ki de yine de nasip