Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Inslalah gebe haberini alırız. Nasip ya zaten hazırladım kendimi her iki ihtimale de
Ya ben 3 gün önceye kadar adet olcam kafasındayım o sancı o his vardı şuan hiç bişey yok belim biraz ağırıyo ve kasığım çok nadir hafif oluyo başka hiç bişi yok bende

Kız ben geceden beri uyuyamıyorum 50 defa uyandım
Yazaydın bacım zaten son gün hiç uyunmuyoooo 5 buçukta abdest aldım daha da dedim ilk idrar olsun inan 5.50 de bi tuvaletim geldi hala tutuyorum hahhah

Ama bence senin daha 11. Gün çok erken iki gün sonra yenile testi hatta varsa yarın sabah da yapabilirsin benim fikrim
Ya belimde inanılmaz bi ağrı var. Elimde test yok eşim çarşamba günü gidecek merkeze oradan daha hassas testler aldıracam eğer adet olmazsam olursam da yumurtlama testi alır artık😅

Ya belimde inanılmaz bi ağrı var. Elimde test yok eşim çarşamba günü gidecek merkeze oradan daha hassas testler aldıracam eğer adet olmazsam olursam da yumurtlama testi alır artık😅
Yumurtlama testi kullandın mı sen hiç aldır kuzu yaa benim testler bitti inat ediyor bakalım bugün gelirken alcak inşallah bikaç tane alır ama tane yeter 🫠

Geçen
Yumurtlama testi kullandın mı sen hiç aldır kuzu yaa benim testler bitti inat ediyor bakalım bugün gelirken alcak inşallah bikaç tane alır ama tane yeter 🫠
Geçen ay ilk defa kullandım. Tecrubezdim bu ay demir ilacına da baslayacam mübarek en kötü 11 olması gerekirken benim 6 çıktı. Bu ay bütün tuşlara basacam hsg demir ilacı test vs 😅

Geçen
Geçen ay ilk defa kullandım. Tecrubezdim bu ay demir ilacına da baslayacam mübarek en kötü 11 olması gerekirken benim 6 çıktı. Bu ay bütün tuşlara basacam hsg demir ilacı test vs 😅
Benim demir 3 yükseltmeli bi türlü ben ilk kullandığım ay hamile kaldım ki bi sene hiç tutmamış kürtajdan sonra bu ay ikinci kullanışım bakalım nolcak inşAllah bu ay tutar kuzu senin de benim de isteyen herkesinn

Back
X