- 19 Aralık 2024
- 2.005
- 446
- 38
- 25
Hımmm uzakta mı baya hastane otobüsle gidip gelmek zor mu olacakYarın artık kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm uzakta mı baya hastane otobüsle gidip gelmek zor mu olacakYarın artık kuzu
Yok kız 10 dan sonra kan almıyorlar yaHımmm uzakta mı baya hastane otobüsle gidip gelmek zor mu olacak
Devlet hastanelerinde alıyorlarlae ki kuzuYok kız 10 dan sonra kan almıyorlar ya
Ah benim eşim nöbette geldi ya ısrar etmek istemiyorum sonra haklı çıkacak yarın sabah veririm artık kanDevlet hastanelerinde alıyorlarlae ki kuzu
Ah benim eşim nöbette geldi ya ısrar etmek istemiyorum sonra haklı çıkacak yarın sabahDevlet hastanelerinde alıyorlarlae ki kuzu
Ay bize de at seni beklerken uyuya kalmışım dndndmdAma ikinci çizgi 5 dk dolmadan çıktı kızlar sanırım hamileyim yine de kanda görmek lazım
Balık etli olmak istiyorum kız vermem kilolarımıDaha kücüksün sen 28den sonra kilo alınca vermek zorlaşıyor![]()
Aşkooo anladım da otobüse binip kendin hastaneye gidemez misin kiAh benim eşim nöbette geldi ya ısrar etmek istemiyorum sonra haklı çıkacak yarın sabah
Ay hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsınKızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi
Kiz niye gidion lavaboya ne anlami kaldi o zaman sabah ilk idrarinBen de yarım saat önce lavaboya gitmiştim yine geldi ama test için beklemem gerek yaa stresten daha çok geldi sanırım
Ayy bende duygulandım başından beri seni görüyorum bu grupta inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğurursun 8 ay sonraKızlar agliyorummEki Görüntüle 3583413
Kih nerde testAma ikinci çizgi 5 dk dolmadan çıktı kızlar sanırım hamileyim yine de kanda görmek lazım
Teşekkür ederimmmm hayatimmmm inşaallah yaaa Allah sizede nasip etsin inşallahAyy bende duygulandım başından beri seni görüyorum bu grupta inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla doğurursun 8 ay sonra![]()
Allahımmmm nasıl mutlu oldummKızlar agliyorummEki Görüntüle 3583413