- 25 Eylül 2024
- 1.527
- 792
- 38
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hshshsjsjdj ben sevmiyorum balık etli olmayı su an oyleyim eskiden kemiklerim sayılırdı dkfkclgBalık etli olmak istiyorum kız vermem kilolarımıdndnsnsn
Eşiniz sperm testi verdi mi acBaVerdim canım bütün değerler normal iki kere verdim ama maalesef gebelik olmuyor
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlı adetim gecikti mi aşkoAy inşAllahhh yaaa bi buçuk sene olcak çok istiyoruz
Gerçekten mi canım şimdi tekrardan kan verdim 3 gibi çıkacak dedi betam 6 bine kadar yükselmişti neredeyse 3 ay oluyor 18 çıktı cuma günü yani kalsa bile 5 veya 6 değer 18 yeni gebelik gibi benceYok kalmaz o artık ocaktan bu zamana cok geçmiş zaman yeni gebeliktir seninki canım.zaten ileri hafta olmadıkca beta çabuk düşüyor. 13 hafta ve sonrasında zor oluyor düşmesi kürtaj sonrası için
İlk çocuğumuz da hemen olmamıştı bizim o zaman vermişti sorun çıkmamıştı. Ben şimdi ikinci çocuğumu düşünüyorum ama bunda test vermedi eşim istiyorum vermesini ama ikna edemiyorumEşiniz sperm testi verdi mi acBa
O zaman Ovulasyon takip edin belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdurİlk çocuğumuz da hemen olmamıştı bizim o zaman vermişti sorun çıkmamıştı. Ben şimdi ikinci çocuğumu düşünüyorum ama bunda test vermedi eşim istiyorum vermesini ama ikna edemiyorum
Evet canım test mi alsam acaba stresli mi olur oda kararsız kaldımO zaman Ovulasyon takip edin belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdur
Evet yap tabi sat ne zamandıBende regl olacakmış gibi oluyorum ama sonra geçiyor kızlar gittim awoks test aldım sizce yapiyim mi ilk idrarı hala tutuyorum dndndn
Kiizzz sen nerelerdesinnnnnHeh süper tamam canım bize de haber ver muhakkak. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla doğmasını sağlasın![]()
1 nisan canımEvet yap tabi sat ne zamandı
Ay hayırlı olsunn sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar agliyorummEki Görüntüle 3583413
Aynı günlerdeyiz yap camım benim bekliyorum ben1 nisan canım
Evet gözüküyor. İnşallah bebeğin seninledir yaİçini açıp Netleştirdim kızlar pembe Bi çizgi var![]()
Yaaaaa varrrr çok mutlu oldumİçini açıp Netleştirdim kızlar pembe Bi çizgi var![]()