- 25 Eylül 2024
- 1.523
- 790
- 38
- 29
Napayım kendime zaman geçiriyorum ya boş boş depresyon modundayım bi ince. Sen ne yapıyorsun verdin mi kanKiz napiyooonnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napayım kendime zaman geçiriyorum ya boş boş depresyon modundayım bi ince. Sen ne yapıyorsun verdin mi kanKiz napiyooonnnn
Kiiizz daha yenimi bakiyonnn sonuçları attım ya sabah buraya görmedin miiiNapayım kendime zaman geçiriyorum ya boş boş depresyon modundayım bi ince. Sen ne yapıyorsun verdin mi kan
Kız girmedim hiç adam akıllı. Tekrar at banaKiiizz daha yenimi bakiyonnn sonuçları attım ya sabah buraya görmedin miii
Atimmm hemennnKız girmedim hiç adam akıllı. Tekrar at bana
Yaaaa daha 3 haftalık miniciiiiikAtimmm hemennn Eki Görüntüle 3583814
Evet ya netleşsin güzel haberler Alalım Allahın izniyleeAynen ya günler yıllar gını gelıor gecsın de bıtsın bu kararsızlık
Ayyy evett yaaa sana bir sürü dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hayırlısıyla seninkide oluurrr ve yarın 4 haftalık oluyor neredeyseYaaaa daha 3 haftalık miniciiiiikama nasıl da bildim senin hamile oldugunu
İnşAllah canımmmmAyy aşk inşallah güzel haberler alırsin
Bilmiyorum ki o regl oldu 3 gündür hiç sesi çıkmıyor arada yazıyo amaSoguknevale nerdeee yazdigimada bakmamış ama
Ya canım benim Allah razı olsun inşallah kendiliğinden tutar benim doktorlar pek iç açıcı değil çünkü amh düşük oldugu ve önceki gebeliğimde de karnımda öldüğü için tedaviyle kalcam gibi bi durum var da bakalım nasip tabi her sey allahtan sen dualarını eksik etmeAyyy evett yaaa sana bir sürü dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hayırlısıyla seninkide oluurrr ve yarın 4 haftalık oluyor neredeyse![]()
Aşko ben biraz depresyona girdim regl yüzündenBilmiyorum ki o regl oldu 3 gündür hiç sesi çıkmıyor arada yazıyo ama
Pazartesi çağırdı askm doktor cuma tekrar kan ver pazartesi bakalım gel dediYa canım benim Allah razı olsun inşallah kendiliğinden tutar benim doktorlar pek iç açıcı değil çünkü amh düşük oldugu ve önceki gebeliğimde de karnımda öldüğü için tedaviyle kalcam gibi bi durum var da bakalım nasip tabi her sey allahtan sen dualarını eksik etmebeta 2000-3500 arası net kese gözüküyor 9 mayıstan sonra görürsün karından. Alt muayene yaptırma
Tamam canım ama alt önermiyorum ilişki de yaşama dikkat et bu süreçtePazartesi çağırdı askm doktor cuma tekrar kan ver pazartesi bakalım gel dedi
Senin kızın olcak bak haziranda öğrenince dicem bu kız cinli heralde bildi diyePazartesi çağırdı askm doktor cuma tekrar kan ver pazartesi bakalım gel dedi
Tamamamam cnmm tutunmasina yardımcı neler yapabilirimTamam canım ama alt önermiyorum ilişki de yaşama dikkat et bu süreçte![]()
Nerden anladinnnnSenin kızın olcak bak haziranda öğrenince dicem bu kız cinli heralde bildi diye![]()
Her gün bir tane haşlanmış yumurta yemeye çalış, 2-3 lt su muhakkak iç. Bir tane muz. 4-5 tane ceviz içi. Aynı adette çiğ badem muhakkak. Avokadoyu da salata yapabilirsin ya da kahvaltıda ekmek üstüne sürmelik sos. Yeşil yapraklı sebzeler ve haftada bir balık + kırmızı et. İyi pişmiş olmalı her sey. Ve cok iyi yıkansın. 6-7.haftada gebelik testleri yapılacak virüs mikrop taraması olcak onların olmaması için her seyi beyaz sirkeli suyla yıkaTamamamam cnmm tutunmasina yardımcı neler yapabilirim
İçime doğuyor nedense garip Bi şekilde öyle hissediyorumNerden anladinnnn![]()
Tamamamm canmmm ben et de yiyemiyorum ama balık mutlaka yerimHer gün bir tane haşlanmış yumurta yemeye çalış, 2-3 lt su muhakkak iç. Bir tane muz. 4-5 tane ceviz içi. Aynı adette çiğ badem muhakkak. Avokadoyu da salata yapabilirsin ya da kahvaltıda ekmek üstüne sürmelik sos. Yeşil yapraklı sebzeler ve haftada bir balık + kırmızı et. İyi pişmiş olmalı her sey. Ve cok iyi yıkansın. 6-7.haftada gebelik testleri yapılacak virüs mikrop taraması olcak onların olmaması için her seyi beyaz sirkeli suyla yıka