- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Garıp olan tarafı hep idrara nıye cıkopruz yanı bunun adetle alakası yok meselaBen de değilim nasipte yokmuş demek ki canım bi dahaki ay yine devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garıp olan tarafı hep idrara nıye cıkopruz yanı bunun adetle alakası yok meselaBen de değilim nasipte yokmuş demek ki canım bi dahaki ay yine devam
Yok artık yaz gecsın öyle ahahah yasın tadını cıkaracamSat 1 Haziran grubunu kuralım şimdiden![]()
Haha bence deeee grup hazır olsun haahah güleceğim yoktu kızSat 1 Haziran grubunu kuralım şimdiden![]()
Evet ya ben de öyle durup durup ağladım şükür bitti regl de rahatladımKıyamam hele bi de her ay bebiş hayali kurunca daha çok etkiliyor ben de öyle olurum hep bu ay öyle şeylere ağladım ki eşim bana gülüyo
Kesinlikle inan 15 dakikada bi çıktım şaşırdım şuan ben normalde deli gibi sancı çekerdim belki kürtajdan sonra oldu bilmiyorum ama dayanabilecek sancım var ve sanki hep idrara sıkışık gibiyimGarıp olan tarafı hep idrara nıye cıkopruz yanı bunun adetle alakası yok mesela
Kız bitti mi bi de anammmmm ne çabuk maşAllahhhh keşke bizim de çabucak bitse deEvet ya ben de öyle durup durup ağladım şükür bitti regl de rahatladım![]()
Niye yaz geçsin valla 1 buçuk senedir tutmuyo yaz geçsin diye bekleyemem Rabbim ne zaman nasip eder belli olmaz çünküüYok artık yaz gecsın öyle ahahah yasın tadını cıkaracam
Bidahaki aya nasip olsun inşallah canımYavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Neeeee pıhtılı mı bildiğin regl mi belki yerleşmedirRegl oldum![]()
Pıhtılaşma değil ama regl yani ağrıdan belliNeeeee pıhtılı mı bildiğin regl mi belki yerleşmedir
İnşallah canımmBidahaki aya nasip olsun inşallah canım
Sen ne yapmayı düşünüyosunNeeeee pıhtılı mı bildiğin regl mi belki yerleşmedir
Belli olmaz yaa belki yerleşme olabilirİnşAllahhh canımm
Aşko 3 gün sürdü ya dün 3.gündü kahverengiye dönmüştü kısa sürdü bu ay belki vücut gebeliğe hazırlanıyordur bilmiyorum kısa sürdüğü ay hamile kalmıştım geçenkindeKız bitti mi bi de anammmmm ne çabuk maşAllahhhh keşke bizim de çabucak bitse de
Ben yine denicem ve sağlıklı beslencem artık aşkım en azından düzenli kahvaltı yapıp abur cubur kesip yürüyüş yapcam artık hem kilodan gitsin hem sağlıklı besleneyim diye.Sen ne yapmayı düşünüyosun
Ben yine denicem ve sağlıklı beslencem artık aşkım en azından düzenli kahvaltı yapıp abur cubur kesip yürüyüş yapcam artık hem kilodan gitsin hem sağlıklı besleneyim diye.
Hep evde oturursak bizim kafalardan çıkmaz.Evet ya ben de öyle durup durup ağladım şükür bitti regl de rahatladım![]()
Bende işe başladım gibi çocuk bakıyorumHep evde oturursak bizim kafalardan çıkmaz.
ÇokBende işe başladım gibi çocuk bakıyorum![]()
Çok iyi yapmışsın valla tebrik ediyorum.Bende işe başladım gibi çocuk bakıyorum![]()