6 gün kaldıCanım hiç ni fikrim yok bata ne kadar kaldı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün kaldıCanım hiç ni fikrim yok bata ne kadar kaldı ki
Bende Bi iki gün içmiştim sonra tadını sevemedim devam etmedim artık dmsmsmOnu düzenli yapamadım ya
Ben aksine sevmiştim kızBende Bi iki gün içmiştim sonra tadını sevemedim devam etmedim artık dmsmsm
Daha varmış canım değerlendir ya da reglini bekle 2. Kez yumurtlama da olmuş olabilir6 gün kaldı
İki gün sonra sen gebelik testi yap o da en erken tabi ki hormonu yükseldiyse pik görmüşsündür6 gün kaldı
O zaman içmelisinBen aksine sevmiştim kız
Dur bal çörek otu tarçın yapcam o işe yaramıştı soğan suyu yaramadı tabi bi Ay denedimO zaman içmelisin![]()
Aa o zaman onları dene bakalım inşallah sağlıkla olur, ay bende sancılanıyorum karnımda baloncuklar patlıyor sanki alt karnımda da sancı oluyor tam regl belirtileriDur bal çörek otu tarçın yapcam o işe yaramıştı soğan suyu yaramadı tabi bi Ay denedim
İnşallah gebeliktir yaaaAa o zaman onları dene bakalım inşallah sağlıkla olur, ay bende sancılanıyorum karnımda baloncuklar patlıyor sanki alt karnımda da sancı oluyor tam regl belirtileri![]()
Ay bilmiyorum gebeler regl ağrısı çekiyor mu hatırlamıyorum ki daha önce deneyimlememe rağmenİnşallah gebeliktir yaaa
Olabilir az da olsa çeker diye biliyorum vücut o an regle de hazırlık yapıyodu ama bebiş olunca kalıyor yaAy bilmiyorum gebeler regl ağrısı çekiyor mu hatırlamıyorum ki daha önce deneyimlememe rağmen![]()
Bilmiyorum valla bütün gün oturup vücudumu dinliyorum galiba dkdjskOlabilir az da olsa çeker diye biliyorum vücut o an regle de hazırlık yapıyodu ama bebiş olunca kalıyor ya
Hahaha maalesef o çok oluyo son günler yaaaBilmiyorum valla bütün gün oturup vücudumu dinliyorum galiba dkdjsk
Aynen öyle Bi geliyi Bi gidiyi skdkskHahaha maalesef o çok oluyo son günler yaaa
Catlamasi için havuç yemek gerekiyor hatta pik gösterdiği gün 3 tane bir süre tavşan olacağızCanım dediğin gibi belki de yumurta kiste döndü acaba dönmemesi için ne yapmak ne tüketmek lazım
Olurrr bak onu bilmiyordummmCatlamasi için havuç yemek gerekiyor hatta pik gösterdiği gün 3 tane bir süre tavşan olacağız![]()
Bende youtubede gördüm hatta bu ay baktım iki gün üst üste pik gördüm hemen 3 4 tane havuç yedimOlurrr bak onu bilmiyordummm
Nen de yapayım bu ay yaaBende youtubede gördüm hatta bu ay baktım iki gün üst üste pik gördüm hemen 3 4 tane havuç yedim
Yap tabi canım. İncir kurune dikkat et okuyanlarda olur belki prolaktin yükseltici etkisi varmış haberin olsun onu yapılmaması gerektiğini söylüyor doktorlarNen de yapayım bu ay yaa
Onu yapmıyorum hiç yapmadım canımYap tabi canım. İncir kurune dikkat et okuyanlarda olur belki prolaktin yükseltici etkisi varmış haberin olsun onu yapılmaması gerektiğini söylüyor doktorlar