- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Kız çaktırmadan versene kaşığı ağzına uzat falan romantiklikten sansınKocamın içinden keçiboynuzu ağacı çıktı şimdi tekrar yemeye başlayacaksın dedim strese girdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çaktırmadan versene kaşığı ağzına uzat falan romantiklikten sansınKocamın içinden keçiboynuzu ağacı çıktı şimdi tekrar yemeye başlayacaksın dedim strese girdi![]()
Hamile kalalımda Allah kurtarsın kocalarımızıEşim bana diyor ki belki kendi haline bıraksan böyle çok doktora gidip gelmesek daha olacak gibi diyor bugün adama da yazık yumurtlama oncesi bir defa sonrası bir defa ayda en az 1 defa kan vermeye benle gelmekten gına geldi
Hahahhaha o severek yiyorum Allahtan hatta beni de zorluyor ye diye kıyamam çok istiyor belli etmiyoKocamın içinden keçiboynuzu ağacı çıktı şimdi tekrar yemeye başlayacaksın dedim strese girdi![]()
amin valla bana bile gına geldi.Hamile kalalımda Allah kurtarsın kocalarımızı![]()
Aminnnnn hahah gece gitti bal aradı buldu dün kıyamam yaaHamile kalalımda Allah kurtarsın kocalarımızı![]()
Sabah akşam ayrı bir senaryo bulmalıyım yedirmek için her gün o zamanKız çaktırmadan versene kaşığı ağzına uzat falan romantiklikten sansın
İnşAllahh güzel haber alırsın yaaaAmin cuma ultrasondan baktiracam sonra gidip kan veririm.
İnşallah arkadaşım bari senden güzel haber alalımİnşAllahh güzel haber alırsın yaaa
Amin inşallah ya dualarınızı beklerim. O kadar sabırsızlanıyorum ki şu testi yarın yapmayaİnşAllahh güzel haber alırsın yaaa
Ah kıyamam inan o test yapacağım gece hiç uyku tutmadı elbette ederim dua inan güzel haber gelcekAmin inşallah ya dualarınızı beklerim. O kadar sabırsızlanıyorum ki şu testi yarın yapmaya
Canım bel ve kasık ağrım fazlaydı bir de göğüs ağrısı kürtaj olduğum için regl biraz düzensizdihayırlı olsun canım belirtin var mıydı bi de kaç gün kalmıştı regline bu sonuç çıktığındaa
Ben bebetime den öğrendim hamile olduğumuİyiyim bende şükür sen nasılsın canım regl sancıları çekiyorum biraz ama henüz olmadım test aldım softec ve bebetime diye olmazsam yapcam testi
Doktor 1 mayısta kan ver demişti ama negatifi görmek çok üzdü beni ilk defa klomen denedim çatlatma iğnesi de vermediKızlar benimde bat 1 Mayıs bugün dayanamadım test yaptım ama negatif bu ay klomen kullanmıştım. Ve çok umutluydum Kasık ağrım fazla oluyor daha önce regl sancısı olarak böyle bir şey yaşamamıştım. Mesela regl öncesi sivilce olurdu çenemde bu ay yok 2-3 gündür kasık ağrım fazla oluyor sanki içerideki kasılmaları hissediyorum bazende bir şey saplanır gibi oluyor ve karın bölgemde şişlik var
Yine de ver kan canım nolur nolmaz geç döllenme fln olur belkiDoktor 1 mayısta kan ver demişti ama negatifi görmek çok üzdü beni ilk defa klomen denedim çatlatma iğnesi de vermedi
Evet benimde iz kalıyor sanki bı de kahverengiBende bu ay yaşamadığım belirtileri yaşadım ergenler gibi tüm sancılarım sivilcelerim![]()
Ben o yokken temizlik yapıyorum gün akşam oluyo farketmiyorum bile yaa
Yaa hep olumsuz yorumlar görmüştüm yalancı çıkarıyor diye inşallah bende de doğru çıkarırBen bebetime den öğrendim hamile olduğumu
İnşAllahhh yaaa heyecanla bekliyorummmYaa hep olumsuz yorumlar görmüştüm yalancı çıkarıyor diye inşallah bende de doğru çıkarır![]()
Hangi marka test kullandın canım bende Awox la yaptım silik, artimed le yaptım negatif çıktı dün ama hala umutluyum regl gelmediği sürece umut var, bende de regl olcakmış gibi sancı giriyorKızlar benimde bat 1 Mayıs bugün dayanamadım test yaptım ama negatif bu ay klomen kullanmıştım. Ve çok umutluydum Kasık ağrım fazla oluyor daha önce regl sancısı olarak böyle bir şey yaşamamıştım. Mesela regl öncesi sivilce olurdu çenemde bu ay yok 2-3 gündür kasık ağrım fazla oluyor sanki içerideki kasılmaları hissediyorum bazende bir şey saplanır gibi oluyor ve karın bölgemde şişlik var
Sağol canım benim inşallah hayırlı haberi veririm size yakında regl olmazsam tabi dmdmdmİnşAllahhh yaaa heyecanla bekliyorummm