- 31 Ocak 2025
- 1.058
- 413
- 38
- 21
Kız uvulasyon deneseydin ya bu ay belki işe yarardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız uvulasyon deneseydin ya bu ay belki işe yarardi
Ayyyyyy Allah’ın izniyleee haziran ayı süprizin olur kızzz
Ya bakıldı benim regl son günü sağda 3 solda 4 yumurta vardı doktora sordum o da ovülasyon strese sokar zaten yumurtaların var her ay da çatlama görüyorsun yapmana gerek yok dedi ondan yapmadım aşkımKız uvulasyon deneseydin ya bu ay belki işe yarardi
Ay inşallah ya doğum günüm bi de bana hediye olurAyyyyyy Allah’ın izniyleee haziran ayı süprizin olur kızzz
Ya bakıldı benim regl son günü sağda 3 solda 4 yumurta vardı doktora sordum o da ovülasyon strese sokar zaten yumurtaların var her ay da çatlama görüyorsun yapmana gerek yok dedi ondan yapmadım aşkım
Yaaa ne zamaann doğum gününAy inşallah ya doğum günüm bi de bana hediye olur![]()
9u ya 11-12sinde de regl günümYaaa ne zamaann doğum günün
Ovulasyon kullanmana gerek yok bence ya ben gereksiz buluyorum onu düzenli ilişki varsa Ovulasyon da gereksiz9u ya 11-12sinde de regl günüm![]()
Bilmem bana mantıkli geliyor ben ovulasyon kullandım ilk defa o ay da hamile kaldımOvulasyon kullanmana gerek yok bence ya ben gereksiz buluyorum onu düzenli ilişki varsa Ovulasyon da gereksiz
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden hiç bulaşmadım ona zaten ben yapamam onu cok sıvı tüketen biriyim bekleyemem 2-3 saat susuz içeceksizOvulasyon kullanmana gerek yok bence ya ben gereksiz buluyorum onu düzenli ilişki varsa Ovulasyon da gereksiz
9u ya 11-12sinde de regl günüm![]()
Benim bu ay da olmazsa ben bal tarçın çörek otu karışımını denicem haziranda bakalımBilmem bana mantıkli geliyor ben ovulasyon kullandım ilk defa o ay da hamile kaldım
Yaş 30 oluyo ne mutluluk ne mutlulukİnşallah mutluluğun cifte katlanır yaaa
Yaa ben çörek otu yağı kullanmıştım oda çok işe yaradi bende bol bol da havuç yedimBenim bu ay da olmazsa ben bal tarçın çörek otu karışımını denicem haziranda bakalım
Ben hiç kullanmadım 2 gebeliğim oldu düzenli ilişki varsa gereksizBilmem bana mantıkli geliyor ben ovulasyon kullandım ilk defa o ay da hamile kaldım
Çörek otu yağını kasıklarına mı sürdün hangi günlerde sürdünYaa ben çörek otu yağı kullanmıştım oda çok işe yaradi bende bol bol da havuç yedim
Ayyy aranızda en küçük benim galiba canım ruhun 20 deyse yasa çok bakma sjbsjsbsjsjsYaş 30 oluyo ne mutluluk ne mutluluk![]()
Benim de öyle evlendik iki regl sonra gebe oldugumu öğrendim sımdı de saldım işteBen hiç kullanmadım 2 gebeliğim oldu düzenli ilişki varsa gereksiz
En güzeli genç annelik ben hep 30da anne olayım fazla geçe kalmayın diyordum bu gidişle 30dan sonra djsjsjsjdAyyy aranızda en küçük benim galiba canım ruhun 20 deyse yasa çok bakma sjbsjsbsjsjs
2 gün ara bile iyi bebeğim benimde kürtajım olmasaydı 24 haftalık olacaktı bebeğimBen de öyle düşünüyorum o yüzden hiç bulaşmadım ona zaten ben yapamam onu cok sıvı tüketen biriyim bekleyemem 2-3 saat susuz içeceksizilişki de düzenli ya bazen 2 gün arayla bazen gün aşırı bazen 2 gün üstüste oluyo artık nasip Allah ol derse olur kafasına girdim 4 aydır deneyince kürtaj sonrası