- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Yok umudum hep var ama artık düşünmüyorum yaAynen öyle ben hep hayırlısını sagliklisini ver diye dua ettim eminim ki rabbim senin için en hayırlı vakti bekliyordur umudunu yitirme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok umudum hep var ama artık düşünmüyorum yaAynen öyle ben hep hayırlısını sagliklisini ver diye dua ettim eminim ki rabbim senin için en hayırlı vakti bekliyordur umudunu yitirme
Yaa deme öyleYok umudum hep var ama artık düşünmüyorum ya
Ay çok üzüldüm2 ay üst üste kaldım biri boş biri kimyasal gebelik oldu vardır Rabbimin bildiği inşAllahh sağlıcakla nasip olsun hepimize
Bu kimyasal olma sebepleri ne peki? Hani doktora gitsen belki yardımcı olur canım.Yok umudum hep var ama artık düşünmüyorum ya
AminnnnAy çok üzüldümAllahım yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin güzelim
![]()
Ama öyle artık boşa gün sayıyorum nasipte varsa olur yani pozitifmiş betaymış bende bitti öyle hissediyorumYaa deme öyle
Yarın gitcem zaten ama sebep yok yani netten baktım birazBu kimyasal olma sebepleri ne peki? Hani doktora gitsen belki yardımcı olur canım.
Bence artık regl in 10 gün gecikene kdr test yapma kan verme kimyasal da bile haberin olmaz en azından bu kdr yıpranmazsinAminnnn
Ama öyle artık boşa gün sayıyorum nasipte varsa olur yani pozitifmiş betaymış bende bitti öyle hissediyorum
Aynen aynen zaten öyle yapcam bu defa sancım var diye gitmiştim ama niyetim dediğin gibi yapmak zatenBence artık regl in 10 gün gecikene kdr test yapma kan verme kimyasal da bile haberin olmaz en azından bu kdr yıpranmazsin
Bir genetik test mi yaptırsan acaba aşkım yaAminnnn
Ama öyle artık boşa gün sayıyorum nasipte varsa olur yani pozitifmiş betaymış bende bitti öyle hissediyorum
O da olabilir aslında ya genetik test için nereye gitsemBir genetik test mi yaptırsan acaba aşkım ya
Bu kimyasal olma durumunu zaten kadınlar geneli neredeyse yaşıyormuş ama haberimiz olmuyor muhtemelen erken test vs yapılmadığından.Bu kimyasal olma sebepleri ne peki? Hani doktora gitsen belki yardımcı olur canım.
Canım doktorlar bu konuda genellikle ilgisiz kalabiliyorlar. Yani biraz senin zorlaman gerekebilir. Kuzenim iki düşük sonrası doktorunu hala ikna edemeyince özele gitti ve kan pihtilasmasi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.O da olabilir aslında ya genetik test için nereye gitsem
Benden hemogram istemişti o sırada sarı kan düşük çıktı ama ben rahatsızdım geçen hafta muhtemelen ondan dolayı düşük çıktı pıhtılaşma yapar bu sen hematolojiye git dedi yarın şehir hastanesinde randevum var sabah da düşük için kadın doğuma gitcem sonra randevuya bakalım nolcakCanım doktorlar bu konuda genellikle ilgisiz kalabiliyorlar. Yani biraz senin zorlaman gerekebilir. Kuzenim iki düşük sonrası doktorunu hala ikna edemeyince özele gitti ve kan pihtilasmasi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah birsey çıkmaz. Bizi haberdar edersin doktor sonrası. Dualarımda olacaksın tatlım. Güzel haberlerini de burada göreceğiz inaniyorumBenden hemogram istemişti o sırada sarı kan düşük çıktı ama ben rahatsızdım geçen hafta muhtemelen ondan dolayı düşük çıktı pıhtılaşma yapar bu sen hematolojiye git dedi yarın şehir hastanesinde randevum var sabah da düşük için kadın doğuma gitcem sonra randevuya bakalım nolcak
Araştırma hastanesi veya devlet hastanelerinin genetik birimine gidiyorsun aşkım pıhtılaşma bakıyolar düşükler ondan kaynaklı olabilir mi diye bir de başka şeylere de bakarlar yani bence gitO da olabilir aslında ya genetik test için nereye gitsem
İnşAllah canım yaaİnşallah birsey çıkmaz. Bizi haberdar edersin doktor sonrası. Dualarımda olacaksın tatlım. Güzel haberlerini de burada göreceğiz inaniyorum![]()
Araştırma hastanesi veya devlet hastanelerinin genetik birimine gidiyorsun aşkım pıhtılaşma bakıyolar düşükler ondan kaynaklı olabilir mi diye bir de başka şeylere de bakarlar yani bence git
Tıbbi genetik dimiAraştırma hastanesi veya devlet hastanelerinin genetik birimine gidiyorsun aşkım pıhtılaşma bakıyolar düşükler ondan kaynaklı olabilir mi diye bir de başka şeylere de bakarlar yani bence git
Nasıl ya kan verdin miKimyasal oldu kuzu dün regl oldum
Bugün sabah verdim ama bildiğin regl oldum yani pek umutlu bi durum yok düşmüştür artık böyleyken sağlam bişi kalacağını sanmamNasıl ya kan verdin mi
Evet evetTıbbi genetik dimi