- 2 Mayıs 2025
- 3.095
- 2.142
- 48
- 27
Adete 2 gün var 32 çıktı inanamıyorum halaO kadar mutlu oldum ki beta hcg kaç çıktıııı beybisuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 2 gün var 32 çıktı inanamıyorum halaO kadar mutlu oldum ki beta hcg kaç çıktıııı beybisuuu
Ayyyy neredeyse 3 haftalık allahım o kadar mutlu oldum ki geçenler de isyan ediyordun bir deAdete 2 gün var 32 çıktı inanamıyorum hala![]()
Çok umudumu kesmiştim tam bir yıl oldu yaAyyyy neredeyse 3 haftalık allahım o kadar mutlu oldum ki geçenler de isyan ediyordun bir de![]()
Amin bebeğim beni gelişmelerden haberdar etÇok umudumu kesmiştim tam bir yıl oldu yasağlıkla ilerler inşallah çok şükür bugünlere
Tamam balım hemen doktora gitmiyim diyorum beta artsın birazAmin bebeğim beni gelişmelerden haberdar et
Aşkım benim pazartesi senin değerlerindeydi haftaya Salı mı çarşamba mı gittiğimde keseyi görmüştük direkTamam balım hemen doktora gitmiyim diyorum beta artsın biraz
Ben de haftaya gideyim dedim yarın sağlık ocağına kan veririm yarın erken miAşkım benim pazartesi senin değerlerindeydi haftaya Salı mı çarşamba mı gittiğimde keseyi görmüştük direk
Aşkım sağlık ocağında kanlar bekliyor diyorlsr olduğundan düşük falan çıkıyor diyorlar yine sen bilirsin bebeğimBen de haftaya gideyim dedim yarın sağlık ocağına kan veririm yarın erken mi
Zaten bir iki kez veririm diye düşündüm , bir de demir ve tsh ilacı kullanıyordum kullanayım mı senceAşkım sağlık ocağında kanlar bekliyor diyorlsr olduğundan düşük falan çıkıyor diyorlar yine sen bilirsin bebeğim
Tsh kesinlikle kullan ben hep kullanıyorum haftaya gittiğinde tahlillerini yaptırırsınnnZaten bir iki kez veririm diye düşündüm , bir de demir ve tsh ilacı kullanıyordum kullanayım mı sence
Tamam balım zaten özele gideceğimTsh kesinlikle kullan ben hep kullanıyorum haftaya gittiğinde tahlillerini yaptırırsınnn
NasılsınnnnnnYok aşkım daha 5 haftalıkken bi kere kırmızı geldi peçeteye sonra da 3-4 gün kahverengi geldi ama hemen progestan iğne günde 1 kere toplam 5 gün verildi ve günde 3 kere progestan hap içiyorum hiç leke vs yok Allaha şükür. Bulantı var uyku başladı işte bir haftadır öyle gidiyo su an
İyiyim aşkım yemek yiyemiyorum ya sana diyordum ya başlarda, sımdı ben tiksindim yumurtadan falan hahahah yatıyorum habireNasılsınnnnnn
Oyyy bende hala var yumurta et asla yiyemiyorum yoğurdu bile zarzor meyveyle recelle yiyorum hala herşey kokuyor burnuma muhallebi yaptım içinde yumurta vardı kokuyo dedim yemedim o dereceİyiyim aşkım yemek yiyemiyorum ya sana diyordum ya başlarda, sımdı ben tiksindim yumurtadan falan hahahah yatıyorum habire
Hahahaha geçen gün poğaçanın üstüne sürülen o yumurta koktu yiyemedim yaOyyy bende hala var yumurta et asla yiyemiyorum yoğurdu bile zarzor meyveyle recelle yiyorum hala herşey kokuyor burnuma muhallebi yaptım içinde yumurta vardı kokuyo dedim yemedim o derece
Hahahaha geçen gün poğaçanın üstüne sürülen o yumurta koktu yiyemedim yao kadar haklıymışsın ki ben oncekinde gelişim durmuştu da ileri haftaları yaşamamıştım ya su an cok garip geliyo her sey
yemek yaptım sanki burnumda soğan var gibi geziyorum evde seni çok iyi anladım aşkım
sen nasılsın her sey yolunda dimi
İkinci trimester daha fena diyosun yaniÇok şükür canim herşey yolunda yani yemeği geç burnuna kötü kokan bişeyin kokusu sinmiş gibi oluyor sanki saatlerce geçmiyor![]()
Herkeste farklı oluyor ama bencee ben ilk üç ay 5 kilo verdim şimdi 5 aylık oldu sadece 1 kilo almışımİkinci trimester daha fena diyosun yani![]()
Ben ne alıyorum ne veriyorum ya regl olmayınca şişkinlik oldu sonra o geçti eski kiloma geri döndüm hala aynıyım ama hiç kusmuyorum kilo vermemem normal geliyo o yüzdenHerkeste farklı oluyor ama bencee ben ilk üç ay 5 kilo verdim şimdi 5 aylık oldu sadece 1 kilo almışım