- 25 Eylül 2024
- 1.571
- 830
- 38
- 29
Ay ne diyosuuuuun ben su içerken bile bulanmaya başladı yaNeredeyse 20 haftalık olup hiç bulantı mide yanması çekmeyen ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne diyosuuuuun ben su içerken bile bulanmaya başladı yaNeredeyse 20 haftalık olup hiç bulantı mide yanması çekmeyen ben![]()
İyiii en azından bide sıcakta hiç cekilmezdi o ya bende çok kusmadim ama istahimda yoktu o yüzden gitti kiloBen ne alıyorum ne veriyorum ya regl olmayınca şişkinlik oldu sonra o geçti eski kiloma geri döndüm hala aynıyım ama hiç kusmuyorum kilo vermemem normal geliyo o yüzden
Bir de diyorlar kız bebek de daha çok bulantı var bilmem ne yalan ya 0 bulantı ve kız bebekAy ne diyosuuuuun ben su içerken bile bulanmaya başladı ya![]()
Ben meyve ve günde 1 öğün yemek yiyorum ya yine bi şekildeİyiii en azından bide sıcakta hiç cekilmezdi o ya bende çok kusmadim ama istahimda yoktu o yüzden gitti kilo
Ben de ona şaşırdım ebrarın da oğlu olcak ama maşallah o baya bulantı çekti yaniBir de diyorlar kız bebek de daha çok bulantı var bilmem ne yalan ya 0 bulantı ve kız bebek![]()
Evet aşkımmm bünyeye bağlı haftaya da tetanozum var oyyyyyBen de ona şaşırdım ebrarın da oğlu olcak ama maşallah o baya bulantı çekti yanidemekki hurafelere inanmamak lazım bünyeden bünyeye değişiyor
Ayyyy benim daha oralara cok varEvet aşkımmm bünyeye bağlı haftaya da tetanozum var oyyyyy
Aralık sonu bebeğim inşallahAyyyy benim daha oralara cok varsenin tahmini doğum ne zaman şimdi aşko
2026 ocak bebesi de olabilir diyelim o zamanAralık sonu bebeğim inşallahgelirsin bebeğim zaman hızlı geçiyor
O kadar üstüne düşme derimBen meyve ve günde 1 öğün yemek yiyorum ya yine bi şekildebak kalktım taze fasulye yaptım yanına bi de pilav yaparım mis az da yesem başka kimseden yemek yiyemiyorum virüs kaparım sebzeleri iyi yıkamazlar vs diye
Kiiz seni aşıya cagirdarmiAralık sonu bebeğim inşallahgelirsin bebeğim zaman hızlı geçiyor
Evet de bu hafta düğünler falan var haftaya gideceğim inşallah çok ağrı oluyor diyorlar üffff korkutuyorlarKiiz seni aşıya cagirdarmi
Bende yarın gidicem bende çok korkuyorum valla yapılırken değilde sonradan çok ağrı oluyormus bı kaç günEvet de bu hafta düğünler falan var haftaya gideceğim inşallah çok ağrı oluyor diyorlar üffff korkutuyorlar
Sonradan ateş çıkması bile oluyor yani allahım inşallah ağrısız geçer seninkiBende yarın gidicem bende çok korkuyorum valla yapılırken değilde sonradan çok ağrı oluyormus bı kaç gün
Önceki düşüğümde CMV çıkmıştı bende o yüzden biraz fazla takıyorum canımO kadar üstüne düşme derimbana başta aile hekimi söyledi meyveleri yeşillikleri sebzeleri bir saat Sirkede bekletmeden yeme falan diye hiç dikkat etmedim o kadar normal yıkadıgim gibi yıkadım geri normaldede pimpirikliyim ama yani suda bekletme falan olmadı hic çok şükür enfeksiyon gibi bir sorunumda yok
Anladimm canimmm ama tetenozdan korkmamak elde değilÖnceki düşüğümde CMV çıkmıştı bende o yüzden biraz fazla takıyorum canımbu arada
Zeytincii sana da diyim tetanoz iğnesi max 3 gün sadece vurulan yerde biraz ağrı yapıyor korkmayın ben daha once olmuştum
İnşallah canım yaaSonradan ateş çıkması bile oluyor yani allahım inşallah ağrısız geçer seninki![]()
Korkma korkma geçcek hemen nelere katlanıyorsun 9 ay işte öyle düşünAnladimm canimmm ama tetenozdan korkmamak elde değil![]()