- 31 Ocak 2025
- 1.118
- 416
- 38
- 21
Karnımın her yeri sancilaniyor şimdiAşkım şimdi nasılsın istersen bi doktora git enfeksiyon vardır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnımın her yeri sancilaniyor şimdiAşkım şimdi nasılsın istersen bi doktora git enfeksiyon vardır belki
Yaaa 2 saat buraya girmeye çalışıyorum site dondu gini bir şey oldu naptın canım iyi misin biraz dahaBuyuk ihtimalle enfeksiyon çünkü tam karnımın alt tarafı ağrıyor yanıyor
Evet askm ama eklem ağrım çokYaaa 2 saat buraya girmeye çalışıyorum site dondu gini bir şey oldu naptın canım iyi misin biraz daha
Pazartesi günü bi doktora git istersen aşkımEvet askm ama eklem ağrım çok
Bakarım canım bı doktorumla goruseyimdePazartesi günü bi doktora git istersen aşkım
Günaydınnn nasıl oldun canım, hala devam ediyorsa direkt acile gitBakarım canım bı doktorumla goruseyimde
Yok canım geçti gibii iyiyim şuan ama arada gelip gidiyorGünaydınnn nasıl oldun canım, hala devam ediyorsa direkt acile git
Tamam canım sol yanına uzanıp bacaklarını rahat olacak şekilde karnına doğru çek derin nefes alıp ver rahatlatırYok canım geçti gibii iyiyim şuan ama arada gelip gidiyor
Öyle yaptım zaten gece ama çok şükür kalmadı ağrı falan geçtiTamam canım sol yanına uzanıp bacaklarını rahat olacak şekilde karnına doğru çek derin nefes alıp ver rahatlatır
Oh şükürÖyle yaptım zaten gece ama çok şükür kalmadı ağrı falan geçti
Anladimmm canimmm gaz sancısı olsa yarım bir saatte geçiyor bu geçmedi sabahtan akşama kadarOh şükürbenim de birkaç gündür gaz sancısı oluyo ben de onu ogrendim hep öyle yapıyorum
Pazartesi günü bi doktoruna görün istersen canım kan tahlili falan verirsinAnladimmm canimmm gaz sancısı olsa yarım bir saatte geçiyor bu geçmedi sabahtan akşama kadar
Bi daha tekrarlarsa falan git doktora ihmal etme hayatımAnladimmm canimmm gaz sancısı olsa yarım bir saatte geçiyor bu geçmedi sabahtan akşama kadar
Bi daha tekrarlarsa falan git doktora ihmal etme hayatım
Pazartesi günü bi doktoruna görün istersen canım kan tahlili falan verirsin
İdrar yolu enfeksiyonu muOyle yapicam enfeksiyon olursa riskli diyorlar büyük ihtimallede öyle enfeksiyonun her belirtisi var hemen hemen