- 19 Aralık 2024
- 2.186
- 487
- 38
- 25
İnşallah iyidir yaaSelam canım ben de onu merak ettim bugün etiketleyip yazacaktım.ebraarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah iyidir yaaSelam canım ben de onu merak ettim bugün etiketleyip yazacaktım.ebraarrr
İnşAllah aşkım yaİnşallah iyidir yaa
Normalde hep girerdi dimiİnşAllah aşkım ya
Hep giriyordu ya ne zaman yazsak etiketlesem görürdü, inşallah kötü bi şey olmamıştır keyiften bakmıyordur buraya inşallahNormalde hep girerdi dimi
Evet canım inşallah öyledir sen napıyorsun nasılsınHep giriyordu ya ne zaman yazsak etiketlesem görürdü, inşallah kötü bi şey olmamıştır keyiften bakmıyordur buraya inşallah
Günaydın canım ben aksamları erken uyumaya başladım ya 10-11 dedin mi uykum geliyoEvet canım inşallah öyledir sen napıyorsun nasılsın
Canım bendeee aynı yaaa uyku biraz bölünüyor benim de eheheheh ebrarı merak ettimGünaydın canım ben aksamları erken uyumaya başladım ya 10-11 dedin mi uykum geliyogenel olarak iyiyim şükür sen nasılsın ne yapıyorsun
Canım bendeee aynı yaaa uyku biraz bölünüyor benim de eheheheh ebrarı merak ettim
Ayyy askmm telefonum sifirlanmisti daha yeni acabiliykrum çok şükür iyiyim bı sıkıntı yok ilaçlar ise yaramaya başlamışAyyy çok geçmiş kızz nasılsın iyi misin
Oyyyy yerimmm yaaa özür dilerim telefonum kapaliydi o yüzden bakamadım buralaraebraarrr bize dön artık seni merak ediyoruzz
Oyyyy yerimmm yaaa özür dilerim telefonum kapaliydi o yüzden bakamadım buralara
Ayyyy korktuk kızzzz iyi ki geldinnnnAyyy askmm telefonum sifirlanmisti daha yeni acabiliykrum çok şükür iyiyim bı sıkıntı yok ilaçlar ise yaramaya başlamış![]()
İyiyimm cok şükür ilaçlar etki etmeye başlamış rahim kendini toparlıyor yavaş yavaş sen nasılsın sende ne var ne yokKız ödümüzü kopardınnnnnnZeytincii de ben de çok merak ettik seni nasılsın bebiş nasıl
Ayy yerim sizi yaaa canlarım benimmm nasilsinnnAyyyy korktuk kızzzz iyi ki geldinnnn
Ben iyiyim şükür 15+0 oldum belim ağrıyo biraz cok oturunca genel olarak iyiyim ama enfeksiyon da geçti allahtanİyiyimm cok şükür ilaçlar etki etmeye başlamış rahim kendini toparlıyor yavaş yavaş sen nasılsın sende ne var ne yok
İyyyiiii nasıl geçiyor peki cinsiyeti bellimiBen iyiyim şükür 15+0 oldum belim ağrıyo biraz cok oturunca genel olarak iyiyim ama enfeksiyon da geçti allahtan
Su an iyi diyebilirim belirtiler hafifledi artık daha rahatım hala pek iştahım yok kilo da almadım ama yine iyiyim, cinsiyet hala belli değil 10 gün sonra gidicem bakalım randevuda belli olur belkiİyyyiiii nasıl geçiyor peki cinsiyeti bellimi
Olur olur ben 13. Haftada öğrenmiştim sen kesin öğrenirsinSu an iyi diyebilirim belirtiler hafifledi artık daha rahatım hala pek iştahım yok kilo da almadım ama yine iyiyim, cinsiyet hala belli değil 10 gün sonra gidicem bakalım randevuda belli olur belki![]()
16+5 olcak gidene kadar bakalım dayanamayıp daha erken de gidebilirimOlur olur ben 13. Haftada öğrenmiştim sen kesin öğrenirsin
Bence sjmdi gitsen kesin olmasa bile bı tahmin yapar benimki 11+3 de kıza benziyor dedi 13+5 de de erkek olduğu kesinleşti16+5 olcak gidene kadar bakalım dayanamayıp daha erken de gidebilirim![]()