- 31 Ocak 2025
- 1.316
- 425
- 38
- 21
Bende banyo oturağı falan alicaktim gidemedim isteBen kirli sepeti için gittim bir de keçe çanta aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende banyo oturağı falan alicaktim gidemedim isteBen kirli sepeti için gittim bir de keçe çanta aldım
Küvet seti aldın mıBende banyo oturağı falan alicaktim gidemedim iste
Yok almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum çünkü ilk doğduğu sıralarda küvet beni daha çok zorlar ona eminim kucağımda yıkamak daha iyi olur başka bebekle deneyimledikKüvet seti aldın mı
Beşiği eşim yaptırıyor araba da Prego alıcam inşallahYok almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum çünkü ilk doğduğu sıralarda küvet beni daha çok zorlar ona eminim kucağımda yıkamak daha iyi olur başka bebekle deneyimledikama sonradan aliekm belki bilmiyorum sen besik ve arabayı naptın
Benim bı kaç eksiğim var hepsini Kasım indiriminden almayı düşünüyorum baya fark oluyor çünkü aradaBeşiği eşim yaptırıyor araba da Prego alıcam inşallah
Göğüs pompası aldın mıBenim bı kaç eksiğim var hepsini Kasım indiriminden almayı düşünüyorum baya fark oluyor çünkü arada
Yok yani elektrikli olanları ihtiyaç dahilinde alırım dedim yada belli olmaz belki tekli olanlardan alırım bı tane bende bilmiyorumGöğüs pompası aldın mı
Kız küvet almamışsın göğüs pompası almamışsın bunlar en önemli ihtiyaç her bebek kucak da yıkanmıyor ki Kasım indiriminden al bence bunlarıYok yani elektrikli olanları ihtiyaç dahilinde alırım dedim yada belli olmaz belki tekli olanlardan alırım bı tane bende bilmiyorum
Diyorum ya belli olmaz bakarım bı sen hangisinden aldın küvetKız küvet almamışsın göğüs pompası almamışsın bunlar en önemli ihtiyaç her bebek kucak da yıkanmıyor ki Kasım indiriminden al bence bunları
Pembeli katlanır olanlardan aldım fileli görmüşsündür trendyoldaDiyorum ya belli olmaz bakarım bı sen hangisinden aldın küvet
Evet gördüm bende alırım belki şu bir iki gündür ağrım çok fazla hiç bişey düşünecek halim yok valla geçen gün bı sancı girdi 40 dk falan sürdü ama sanki bir ömür gibi hala da etkisindeyim vücudumda değişik şeyler oluyor sanki nedense bı mide bulantısı var bir iki gündürde bilmiyorum yani hiç iştahım kalmadiPembeli katlanır olanlardan aldım fileli görmüşsündür trendyolda
Bende dün kayınvalidemlerde yemek yedik dokundu mu ne bu gece mide ağrısı krampla uyandım hemen acile gittik ağrı kesici serum verdiler ishal de olmuşum kan değerlerim de normal çıktı yemek dokundu herhalde midem de değişik zatenEvet gördüm bende alırım belki şu bir iki gündür ağrım çok fazla hiç bişey düşünecek halim yok valla geçen gün bı sancı girdi 40 dk falan sürdü ama sanki bir ömür gibi hala da etkisindeyim vücudumda değişik şeyler oluyor sanki
Şey sorucaktim ya akintinda bı degisiklik varmı bu günlerdeBende dün kayınvalidemlerde yemek yedik dokundu mu ne bu gece mide ağrısı krampla uyandım hemen acile gittik ağrı kesici serum verdiler ishal de olmuşum kan değerlerim de normal çıktı yemek dokundu herhalde midem de değişik zaten![]()
Ara ara akıntım oluyor çok değil şeffaf renk genellikle dışarı çıktığımızda oluyor, çok hareket ettiysem terledim gibi sankiŞey sorucaktim ya akintinda bı degisiklik varmı bu günlerde
Aynı benimde öyleAra ara akıntım oluyor çok değil şeffaf renk genellikle dışarı çıktığımızda oluyor, çok hareket ettiysem terledim gibi sanki
Nst ye ne zaman gireceksinAynı benimde öyle
Normalde kontrol vardı doktorum izne çıkmış gidemedim haftaya gidicem o zamana kadar 30 haftalık oluyor o zaman girerim belki şuan 29 olduNst ye ne zaman gireceksin
30 erken değil mi nst için beni 36 da çağırdıNormalde kontrol vardı doktorum izne çıkmış gidemedim haftaya gidicem o zamana kadar 30 haftalık oluyor o zaman girerim belki şuan 29 oldu
Ya benim ağrım çok o yüzden dayanamıyorum artık oturup ağlıyorum ağrıdan bide biliyosun benim rahimde de gevşeklik vardı30 erken değil mi nst için beni 36 da çağırdı
Yaaa ilaç kullanıyordun toparladım demiştin o yüzden sordum karnında mı oluyor ağrı gece sağa sola dönerken benim de çok karnım ağrıyorYa benim ağrım çok o yüzden dayanamıyorum artık oturup ağlıyorum ağrıdan bide biliyosun benim rahimde de gevşeklik vardı