• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Küvet seti aldın mı
Yok almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum çünkü ilk doğduğu sıralarda küvet beni daha çok zorlar ona eminim kucağımda yıkamak daha iyi olur başka bebekle deneyimledik 😅 ama sonradan aliekm belki bilmiyorum sen besik ve arabayı naptın

Yok almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum çünkü ilk doğduğu sıralarda küvet beni daha çok zorlar ona eminim kucağımda yıkamak daha iyi olur başka bebekle deneyimledik 😅 ama sonradan aliekm belki bilmiyorum sen besik ve arabayı naptın
Beşiği eşim yaptırıyor araba da Prego alıcam inşallah

Yok yani elektrikli olanları ihtiyaç dahilinde alırım dedim yada belli olmaz belki tekli olanlardan alırım bı tane bende bilmiyorum
Kız küvet almamışsın göğüs pompası almamışsın bunlar en önemli ihtiyaç her bebek kucak da yıkanmıyor ki Kasım indiriminden al bence bunları

Pembeli katlanır olanlardan aldım fileli görmüşsündür trendyolda
Evet gördüm bende alırım belki şu bir iki gündür ağrım çok fazla hiç bişey düşünecek halim yok valla geçen gün bı sancı girdi 40 dk falan sürdü ama sanki bir ömür gibi hala da etkisindeyim vücudumda değişik şeyler oluyor sanki nedense bı mide bulantısı var bir iki gündürde bilmiyorum yani hiç iştahım kalmadi

Evet gördüm bende alırım belki şu bir iki gündür ağrım çok fazla hiç bişey düşünecek halim yok valla geçen gün bı sancı girdi 40 dk falan sürdü ama sanki bir ömür gibi hala da etkisindeyim vücudumda değişik şeyler oluyor sanki
Bende dün kayınvalidemlerde yemek yedik dokundu mu ne bu gece mide ağrısı krampla uyandım hemen acile gittik ağrı kesici serum verdiler ishal de olmuşum kan değerlerim de normal çıktı yemek dokundu herhalde midem de değişik zaten😩

Bende dün kayınvalidemlerde yemek yedik dokundu mu ne bu gece mide ağrısı krampla uyandım hemen acile gittik ağrı kesici serum verdiler ishal de olmuşum kan değerlerim de normal çıktı yemek dokundu herhalde midem de değişik zaten😩
Şey sorucaktim ya akintinda bı degisiklik varmı bu günlerde

Ya benim ağrım çok o yüzden dayanamıyorum artık oturup ağlıyorum ağrıdan bide biliyosun benim rahimde de gevşeklik vardı
Yaaa ilaç kullanıyordun toparladım demiştin o yüzden sordum karnında mı oluyor ağrı gece sağa sola dönerken benim de çok karnım ağrıyor 😩😩

Back
X