- 31 Ocak 2025
- 1.506
- 438
- 38
- 21
Kiiizz napiyorsun nasılsınYaa aslında yürüyüş yapsam etsem çok faydası olur da üşeniyorum ya yürümeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiiizz napiyorsun nasılsınYaa aslında yürüyüş yapsam etsem çok faydası olur da üşeniyorum ya yürümeye![]()
Nasılsın kiizzzİnşAllah aşkım sakin kolay doğumlarımız olsun
Bugün mükoyum aşko çok enerjik başladım güne hava kapalı ama akalım modundayımNasılsın kiizzz
Sancılı başladı bugünBugün mükoyum aşko çok enerjik başladım güne hava kapalı ama akalım modundayımsen nasılsınnnnn
Ayyyy doğum mu olcak kııııızzz senin oğlan cok meraklı bu dünyayaSancılı başladı bugünyatisim yapılıyor 2 cm açıklığım varmış
Ben iyiyim de rahim ağzı 15 mm düşmüş doğum heran başlayabilir dediAyyyy doğum mu olcak kııııızzz senin oğlan cok meraklı bu dünyayasen iyisin dimi her sey yolunda
Kuveze alınacak mis doğarsaAyyyy doğum mu olcak kııııızzz senin oğlan cok meraklı bu dünyayasen iyisin dimi her sey yolunda
Doğumu yavaşlatmak ertelemek için tedavi var mı peki, ya da neden olurmuş böyle bi şeyBen iyiyim de rahim ağzı 15 mm düşmüş doğum heran başlayabilir dedi
Bu nedeni yok Allah'tan gelen bişey dedi doğumu geciktirmek için elimizden gelen herşeyi yapicaz dediDoğumu yavaşlatmak ertelemek için tedavi var mı peki, ya da neden olurmuş böyle bi şey
İyiyim bebeğim çok şükür sen naptın gittin mi doktora nasılsınKiiizz napiyorsun nasılsın
Gittim canım yatış verdiler 2 cm açıklığım varmış ciğer gelistiriciyi yaptılar yatıyorum şuanİyiyim bebeğim çok şükür sen naptın gittin mi doktora nasılsın
Anladım aşkım sağlıklı olun ikiniz de onemli olan o. Oğluşun sağlıkla gelsinBu nedeni yok Allah'tan gelen bişey dedi doğumu geciktirmek için elimizden gelen herşeyi yapicaz dedi
İnşallah canımAnladım aşkım sağlıklı olun ikiniz de onemli olan o. Oğluşun sağlıkla gelsin![]()
ağrın var mıydı canım şuan nasılsınGittim canım yatış verdiler 2 cm açıklığım varmış ciğer gelistiriciyi yaptılar yatıyorum şuan
Var canım sancı yatisim yapıldı bekliyoruz işteağrın var mıydı canım şuan nasılsın
Allah’ın izniyle bir şey olmaz hiç merak sen, bu açıklık nasıl oluyor anladın mı hiç sancı kasık bel ağrısı mı bende de arada oluyor o yğzden sormak istedim canım benimVar canım sancı yatisim yapıldı bekliyoruz işte
Rahim yukarı cıktıgı için mi oluyo acaba diye düşünüyorum da ne alaka bilmiyorum. Tam göbek deliğim 1 saattir kesintisiz aynı batma devamBilmiyorum canım ben hiç öyle bişey yaşamadım sadece o günlerde eklem ağrım vardı oda magnezyum eksikliğinden oluyordu
Olabilir ama siddetlenirse geçmezse git doktora aklında en ufak şüphe varsa bekleme devletlerde kadın doğum acil var oraya gitRahim yukarı cıktıgı için mi oluyo acaba diye düşünüyorum da ne alaka bilmiyorum. Tam göbek deliğim 1 saattir kesintisiz aynı batma devam