- 8 Nisan 2024
- 967
- 271
- 23
- 32
Bitanem sağlık ocağında verdim kanı ben ya 1 gün sonrasında çıkıyor diyorlar arada bakıyorum siteye ama yok numuneler kabul edildi yazıyor sadeceÇıkmadı mı daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitanem sağlık ocağında verdim kanı ben ya 1 gün sonrasında çıkıyor diyorlar arada bakıyorum siteye ama yok numuneler kabul edildi yazıyor sadeceÇıkmadı mı daha
Ayyyy çıkmadı mııııBitanem sağlık ocağında verdim kanı ben ya 1 gün sonrasında çıkıyor diyorlar arada bakıyorum siteye ama yok numuneler kabul edildi yazıyor sadece
Kuzum bütün sonuçlar çıktı sadece 2 tanesi kaldı şaka gibi Beta HCG bide B12 vitanim sonucunu bekliyorum suandaAyyyy çıkmadı mıııı![]()
Hastanede verseydin keşke yaa orada 2 saate çıkıyor sonuçKuzum bütün sonuçlar çıktı sadece 2 tanesi kaldı şaka gibi Beta HCG bide B12 vitanim sonucunu bekliyorum suanda
Haklısın kuzum da Aralık 4 e randevu almıştım o iptal olur diye gitmedim yadedim bursa vereyim diyeHastanede verseydin keşke yaa orada 2 saate çıkıyor sonuç
Hadi bekliyoruzzz sonuçlarını heyecanlaHaklısın kuzum da Aralık 4 e randevu almıştım o iptal olur diye gitmedim yadedim bursa vereyim diye![]()
Yahu ben catladim burda halen daha çıkmamış bitanem yaHadi bekliyoruzzz sonuçlarını heyecanla![]()
Ya sizi yanlış umutlandırmak istemiyorum ama laboratuvarda çalışan bir arkadaşıma bazı kanlar neden geç çıkıyor diye sorduğumda normalden farklı çıktığında uzman onaylamadan önce tekrar cihazda çalışılıyor demişti inşallah sizin de öyledir inşallah pozitifliği kesinleştirmek için tekrar çalışmışlardır aminnnYahu ben catladim burda halen daha çıkmamış bitanem ya
Kuzum haklısın inşallah güzel haberler alirm bundan önceki de en son çıkmıştı hep böyle betayi en son mu çalışıyorlar anlamadım ki hepsi çıkmış bı o bide B12 TSH kalmış işte bunlarda bir cikicak herhalde ama çıkıyor yavaş yavasyen son anti rubella vs anti hbs çıkmıştıYa sizi yanlış umutlandırmak istemiyorum ama laboratuvarda çalışan bir arkadaşıma bazı kanlar neden geç çıkıyor diye sorduğumda normalden farklı çıktığında uzman onaylamadan önce tekrar cihazda çalışılıyor demişti inşallah sizin de öyledir inşallah pozitifliği kesinleştirmek için tekrar çalışmışlardır aminnn![]()
Oyyyy oyyyyyKuzum haklısın inşallah güzel haberler alirm bundan önceki de en son çıkmıştı hep böyle betayi en son mu çalışıyorlar anlamadım ki hepsi çıkmış bı o bide B12 TSH kalmış işte bunlarda bir cikicak herhalde ama çıkıyor yavaş yavasyen son anti rubella vs anti hbs çıkmıştı
Bacım bu hhala çıkmadıOyyyy oyyyyy![]()
Valla yuh oha çüş istediğin tüm argo kelimeler serbest balım şu saate kadar 20 tane gebe kadının testi çıkmıştı be bu napiyorlar anlamadım ki benYuhhhhh kızzzz![]()
Valla yuh oha çüş istediğin tüm argo kelimeler serbest balım şu saate kadar 20 tane gebe kadının testi çıkmıştı be bu napiyorlar anlamadım ki ben
Ya valla keşke ya inan çok sinir oldum bu ne arkadaş hepsi çıktı bı o çıkmadı neden böyle oldu ki anlamıyorum kuzum yaayyyy özelde verseydin kanını keşke
Özele gitme şansın var mı ki şimdi? Şimdi verirsen 1 saate çıkar sadece kan aldırıyorsun 200 300 tl bir şeyYa valla keşke ya inan çok sinir oldum bu ne arkadaş hepsi çıktı bı o çıkmadı neden böyle oldu ki anlamıyorum kuzum ya