sat konusunda yardım

Evvela çok teşekkür ederim Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Gerçekten ilginç demek ki kan testlerine fazla da güvenmemeliyiz.1.5 ay ne demek yaaa!çok uzun bir süre.Peki sonradan kan testi de yaptırdınız mı

çok teşekkür ederim canım. ben zaten idrarda pozitif sonucu görünce ertesi gün doktorda aldım soluğu oda ultrasonla baktı ve direk keseyi gördü. kan testine gerek kalmadı.bu işin içine girince çok şey duyuyosun. hastenede 2 ayında gebeliğini öğrenen o kadar çok kişi vardı ki? önceden duysam bu nasıl anne nasıl anlamaz derdim. ama doktor bana bu çok normal, kese bile bazen çok geç görülebilir demişti. büyük tecrübe oldu bana.

bayanlar bi şey hakkında bilginize ihtiyacım var..simdi doktora gittigimizde son adet tarihini soruyor.söylüyoruz ve ultrason aleti de ona göre beklenendogum tarihini hemen cıkarıyor ve ondan sonra bas bel ve femur uzunlukları ile de tahmini tarih veriyor ya doktorlar ise sat ı büyük kıstas alıyor.yani sat a göre hep dogum tarihini soyluyor..peki kızlar benim gibi sat ını tam net bilmeyen ve hatırlamayanlar neyi kıstas alsın..ben doktora tahmini atarak bir sey söylemek zorunda kaldım cunku planlı olmadıgı için gercekten takip falan etmiyordum..su an attıgım tarihe göre 28 kasım diyor kadıncagız..yani ben nasıl emin olucam.8 gün kaldı sözde ben de daha en ufak bi agrı kasılma o bu yok...yani bunun baska bi kriteri var mu bildiginiz...

benımde aynı sorunum :(beklenmedık bı zamnda hamıle kalınca kı zaten duzensız olduugu için hiç aklımda tutamadım doktorun dedgıne gore ılerledım bugne kadar amma son gıttgımde aklıma takıldı artık özel gıdp sorucam benım hamıllegım 26 haftalık doktora gore ama verdgı dogum tarıhı 21 subat ki ben bu tarhte 38 haftalık oluyorum benmı yalnıs hesaplıyprum doktorun bıldgı bıseymı var anlamdım gıttı ılk hamılelıgım oldu iin asıl ne kdarlgım bılmek ıstıyorum ama karısık durumlar can sıkıyor bırazda olsa:(

Back