Sata göre 14+5 gebelik, kontrolde 13+0 hafta

fundahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
27
7
1
39
Merhaba. Nisan başında düşük yaptım kürtajsız. 14 mayısta adet oldum. 15 Haziranda yaptığım idrarda gebelik testleri silik çift çizgi çıktı. Bugün sata göre 14+5 te kontrole gittiğimde 13+0 gebelik haftasında olduğu söylendi. Fark neden olur? Çok tedirginim. Yorumlarınızı beklerim

Ölçümler doktordan doktora, ultrasondan ultrasona da çok değişebiliyor bu yüzden +- 2 haftalık oynamaları normal sayıyor doktorlar. Bir problem olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi , içiniz rahat olsun :)

Ölçümler doktordan doktora, ultrasondan ultrasona da çok değişebiliyor bu yüzden +- 2 haftalık oynamaları normal sayıyor doktorlar. Bir problem olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi , içiniz rahat olsun :)
Sordum sorun olmaz dedi ancak düşük yaptığım bebek de 7+3 olması gerekirken 6 haftalık demişti doktor, orda huylandım sonrasında da zaten kalbi durmuş falan dendi. O defteri kapamaya çalışıyorum ama
anne gönlü ister istemez etkileniyor. 12 gün var arada.

Özellikle erken dönemde 2 hafta ileri veya geri olması önemli değil normal bir durum endişe etmeyin

Özellikle erken dönemde 2 hafta ileri veya geri olması önemli değil normal bir durum endişe etmeyin
Geriden giden bebek toparlar mı yoksa böyle mi devam edecek kendi ajandam üzerinde düzeltmek istemiyorum son adet tarihini

Geriden giden bebek toparlar mı yoksa böyle mi devam edecek kendi ajandam üzerinde düzeltmek istemiyorum son adet tarihini
Toparlar merak etmeyin bebeğe yararı olacak şeylerle beslenin takviye ve vitaminleri düzenli kullanın hamileliğiniz geçtikçe mutlaka öne de geçer

İlk 12 hafta riskli dönem olarak geçiyor ve sağlıksız gebelikler bir şekilde sonlanıyor o dönem , sizin yaşadığınız gibi. Ama şimdi 12 haftayı atlatmışsınız , ikili test ya da fetal DNA yaptırmışsınızdır, orda da bi problem çıkmadıysa kendinizi strese sokmayın daha fazla. Benim bi kontrole gittiğimde 1 hafta önde çıkıyor , üç hafta sonra gittiğimde gününde çıkıyor , sürekli değişiyor inanın. Siz arkadaşın dediği gibi vitaminlerinizi düzenli kullanıp sağlıklı beslenin, hamileliğinizin de keyfini çıkarın:)

Korkma canım bende mesala iki hafta öndeydi bende endişe ediyordum çünkü iki kürtaj vardı ama önemli birşey değil doktor iki hafta geri ileri önemli değil dedi yumurtama ya göre bazılarıda ölçümleri o haftayla uyumlu sağ salim inşallah kucağına alırsın bütün annelere ve anne adaylarına hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…