Merhaba. Nisan başında düşük yaptım kürtajsız. 14 mayısta adet oldum. 15 Haziranda yaptığım idrarda gebelik testleri silik çift çizgi çıktı. Bugün sata göre 14+5 te kontrole gittiğimde 13+0 gebelik haftasında olduğu söylendi. Fark neden olur? Çok tedirginim. Yorumlarınızı beklerim
Ölçümler doktordan doktora, ultrasondan ultrasona da çok değişebiliyor bu yüzden +- 2 haftalık oynamaları normal sayıyor doktorlar. Bir problem olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi , içiniz rahat olsun :)
Ölçümler doktordan doktora, ultrasondan ultrasona da çok değişebiliyor bu yüzden +- 2 haftalık oynamaları normal sayıyor doktorlar. Bir problem olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi , içiniz rahat olsun :)
Sordum sorun olmaz dedi ancak düşük yaptığım bebek de 7+3 olması gerekirken 6 haftalık demişti doktor, orda huylandım sonrasında da zaten kalbi durmuş falan dendi. O defteri kapamaya çalışıyorum ama
anne gönlü ister istemez etkileniyor. 12 gün var arada.
Merhaba. Nisan başında düşük yaptım kürtajsız. 14 mayısta adet oldum. 15 Haziranda yaptığım idrarda gebelik testleri silik çift çizgi çıktı. Bugün sata göre 14+5 te kontrole gittiğimde 13+0 gebelik haftasında olduğu söylendi. Fark neden olur? Çok tedirginim. Yorumlarınızı beklerim
Sordum sorun olmaz dedi ancak düşük yaptığım bebek de 7+3 olması gerekirken 6 haftalık demişti doktor, orda huylandım sonrasında da zaten kalbi durmuş falan dendi. O defteri kapamaya çalışıyorum ama
anne gönlü ister istemez etkileniyor. 12 gün var
İlk 12 hafta riskli dönem olarak geçiyor ve sağlıksız gebelikler bir şekilde sonlanıyor o dönem , sizin yaşadığınız gibi. Ama şimdi 12 haftayı atlatmışsınız , ikili test ya da fetal DNA yaptırmışsınızdır, orda da bi problem çıkmadıysa kendinizi strese sokmayın daha fazla. Benim bi kontrole gittiğimde 1 hafta önde çıkıyor , üç hafta sonra gittiğimde gününde çıkıyor , sürekli değişiyor inanın. Siz arkadaşın dediği gibi vitaminlerinizi düzenli kullanıp sağlıklı beslenin, hamileliğinizin de keyfini çıkarın:)
Korkma canım bende mesala iki hafta öndeydi bende endişe ediyordum çünkü iki kürtaj vardı ama önemli birşey değil doktor iki hafta geri ileri önemli değil dedi yumurtama ya göre bazılarıda ölçümleri o haftayla uyumlu sağ salim inşallah kucağına alırsın bütün annelere ve anne adaylarına hep dua ediyorum