Sat'a göre beta

Maviiportakal

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
599
803
33
Kızlar merhabalar. Sat 15 temmuz. 28 ve 30 temmuzu değerlendirdik. Sağlık ocağında kan verdim.
15 ağustos beta 224 çıktı
17 ağustos 610 çıktı.
Doktor artış güzel ama Binlerde olması gerekiyodu çok erken daha bir şey diyemem vs dedi. Alt karnımda ara ara ağrım olduğunu söylemiştim bolca dinlen kanaman olursa acile git dedi. Önlem için mi söyledi bir şey mi bekliyor anlamadım moralim bozuldu haftaya çarşamba kadın doğuma randevu aldım gideceğim

Moralinizi bozmayın herşey yolunda gidecek inşallah siz sadece dinlenin bol bol tadını çıkarın

Ben ilk öğrendiğimde 177 ile öğrendim 2 gün sonra 373 olmuştu doktorum buna rağmen hiç olumsuz konusmamisti sizin bence çok güzel yükselmiş bence moral bozmasına hiç gerek yok. Karın ağrinizin olmasıda çok normal adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Bide bu süreçte tabiki dinlenin ama hiç moralinizi bozmayın

Ben de dün öğrendim hamileliğimi önce idrar sonra kan testi ile.
Kadın doğuma gitmeden önce gün aşırı kan verip artışı takip ederim ben. Bir önceki hamileliğim de öyle yapmıştım. Tavsiye ederim. ama size panik oluşturacaksa vermeyin tabi. Siz bilirsiniz

Siz baktırdığınızda adet gününe daha mı yakındı acaba? Çünkü bugün benim adet olsam 7. Günümdü ona rağmen 610 çıktı

Yaaa hayırlı olsunn ben cuma vereyim yine de bin küsürleri görürsem inşallah rahatlarım biraz daha haftasonu da daha rahat geçer

Siz baktırdığınızda adet gününe daha mı yakındı acaba? Çünkü bugün benim adet olsam 7. Günümdü ona rağmen 610 çıktı
Ya çok hatırlamıyorum ama 5 ya da 6 olması lazım 373 olduğu zaman. Kesen oluştukca değerin biranda yükselir hiç korkutma kendini

Ya çok hatırlamıyorum ama 5 ya da 6 olması lazım 373 olduğu zaman. Kesen oluştukca değerin biranda yükselir hiç korkutma kendini
Yaa çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. ben 600ü duyunca sevinmiştim aslında doktor konuştukça moralim bozuldu bi anormallik mi var dedim

Doktorun dediğini yapıp bence bol bol dinlenin Allahın izniyle güzel ilerlicek burda ne değerlerle başlayıp doğum yapanlar var kalbinizi, içinizi ferah tutun

Benim de ilk beta 1100 çıktı 2 gün sonrası 2600 çıktı haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bende dün öğrendim gebeliğimi adetim 2 gün gecikti son adet 21 temmuzdu, beta 109 çıktı inşallah normaldir pazartesi tekrarliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…