- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Maviiportakal
-
Ayağa kalktığımda çkğunlukla alt karnım ağrıyo normal mi sizce buMoralinizi bozmayın herşey yolunda gidecek inşallah siz sadece dinlenin bol bol tadını çıkarın
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir . Cuma istersen bi daha kan ver sen bilirsin çok önemli değil dedi. Sizce vermeli miyim bu kadar kan vermek sıkıntı yaratır mıGeç döllenmedir belki. Zamanla yükselir, hayırlı olsun
Ben ilk öğrendiğimde 177 ile öğrendim 2 gün sonra 373 olmuştu doktorum buna rağmen hiç olumsuz konusmamisti sizin bence çok güzel yükselmiş bence moral bozmasına hiç gerek yok. Karın ağrinizin olmasıda çok normal adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Bide bu süreçte tabiki dinlenin ama hiç moralinizi bozmayınKızlar merhabalar. Sat 15 temmuz. 28 ve 30 temmuzu değerlendirdik. Sağlık ocağında kan verdim.
15 ağustos beta 224 çıktı
17 ağustos 610 çıktı.
Doktor artış güzel ama Binlerde olması gerekiyodu çok erken daha bir şey diyemem vs dedi. Alt karnımda ara ara ağrım olduğunu söylemiştim bolca dinlen kanaman olursa acile git dedi. Önlem için mi söyledi bir şey mi bekliyor anlamadım moralim bozuldu haftaya çarşamba kadın doğuma randevu aldım gideceğim
Siz baktırdığınızda adet gününe daha mı yakındı acaba? Çünkü bugün benim adet olsam 7. Günümdü ona rağmen 610 çıktıBen ilk öğrendiğimde 177 ile öğrendim 2 gün sonra 373 olmuştu doktorum buna rağmen hiç olumsuz konusmamisti sizin bence çok güzel yükselmiş bence moral bozmasına hiç gerek yok. Karın ağrinizin olmasıda çok normal adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Bide bu süreçte tabiki dinlenin ama hiç moralinizi bozmayın
Yaaa hayırlı olsunnBen de dün öğrendim hamileliğimi önce idrar sonra kan testi ile.
Kadın doğuma gitmeden önce gün aşırı kan verip artışı takip ederim ben. Bir önceki hamileliğim de öyle yapmıştım. Tavsiye ederim. ama size panik oluşturacaksa vermeyin tabi. Siz bilirsiniz
Ya çok hatırlamıyorum ama 5 ya da 6 olması lazım 373 olduğu zaman. Kesen oluştukca değerin biranda yükselir hiç korkutma kendiniSiz baktırdığınızda adet gününe daha mı yakındı acaba? Çünkü bugün benim adet olsam 7. Günümdü ona rağmen 610 çıktı
Yaa çok teşekkür ederim rahatlattınız beni.Ya çok hatırlamıyorum ama 5 ya da 6 olması lazım 373 olduğu zaman. Kesen oluştukca değerin biranda yükselir hiç korkutma kendini
Doktorun dediğini yapıp bence bol bol dinlenin Allahın izniyle güzel ilerlicek burda ne değerlerle başlayıp doğum yapanlar var kalbinizi, içinizi ferah tutunKızlar merhabalar. Sat 15 temmuz. 28 ve 30 temmuzu değerlendirdik. Sağlık ocağında kan verdim.
15 ağustos beta 224 çıktı
17 ağustos 610 çıktı.
Doktor artış güzel ama Binlerde olması gerekiyodu çok erken daha bir şey diyemem vs dedi. Alt karnımda ara ara ağrım olduğunu söylemiştim bolca dinlen kanaman olursa acile git dedi. Önlem için mi söyledi bir şey mi bekliyor anlamadım moralim bozuldu haftaya çarşamba kadın doğuma randevu aldım gideceğim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDoktorun dediğini yapıp bence bol bol dinlenin Allahın izniyle güzel ilerlicek burda ne değerlerle başlayıp doğum yapanlar var kalbinizi, içinizi ferah tutun
Güzel artış olmuşKızlar bugün 1700 çıktı. Çarşamba randevu var o zamana kadar da artacak kese görünür mü sizce?
Çok teşekkür ederimGüzel artış olmuşinşallah görünür. Daha zaman var sağlıkla
MaşallahBenim de ilk beta 1100 çıktı 2 gün sonrası 2600 çıktı haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.
17 Temmuz benim. Sanırım çabuk döllenmeMaşallahson adet tarihi neydi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?