A ayselcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2007 199 0 96 Ankara 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselcik #1 mrb arkadaşlar.bej rengi saten ayakkabılarımı nasıl temizleyebilirim acaba?o kadar narinki ama birazda kirlendi nasıl neyle temizlicemi şaşırmış durumdayım.aldığım mağaza kuru bezle sil sadece dedi ama denedim lekeler çıkmıyo
mrb arkadaşlar.bej rengi saten ayakkabılarımı nasıl temizleyebilirim acaba?o kadar narinki ama birazda kirlendi nasıl neyle temizlicemi şaşırmış durumdayım.aldığım mağaza kuru bezle sil sadece dedi ama denedim lekeler çıkmıyo
atxixka81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 2.411 4 116 Sakarya 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselcik #2 aldığın mağazaya götür baklalım kuru bezle silsinler çıkıyormuymuş kirler
A ayselcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2007 199 0 96 Ankara 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselcik #3 mağazada bişe yapamam diyo canım ya.dikkatli giymek lazımmış falan filan laf kalabalığı yaptılar.başka yöntem bilen bayanlar hadi ama bekliyorum
mağazada bişe yapamam diyo canım ya.dikkatli giymek lazımmış falan filan laf kalabalığı yaptılar.başka yöntem bilen bayanlar hadi ama bekliyorum
lepi ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 7.930 35 358 Danimarka 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselcik #4 şu vanish pembesinin köpüğü işe yarar mı-tatlicadiarzu- delice bir fikir gibi ama hani diolar ya kir üste çıkıo falan belkim olur-tatlicadiarzu-
şu vanish pembesinin köpüğü işe yarar mı-tatlicadiarzu- delice bir fikir gibi ama hani diolar ya kir üste çıkıo falan belkim olur-tatlicadiarzu-
sherin olur olur bal gibi olur Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2008 4.124 1.378 373 Ankara 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayselcik #5 sabunlu su ve süngerle hafiften silsen