Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağ enjeksiyonunu sakın düşünme canım kk dan bak çok kişi perişan hayattan soğuduk resmen şimdi geri dönüşünü arıyoruz yanaklar sarkıyo asimetri oluşuyo keşke birileri de beni uyarsaydıya tam da yag enjeksiyonu dusunurken..asimetri neden olustu?yag enjeksiyonunu onerir misin?cildi genclestirdigi dogru mu
ben burun yaptirdim dr um yağ enjeksiyonu lazim dedi.yuzunde yag dokusu yeterli degil dedi.erir diye bildigimi soyledim o da cildimin genclesecegini ve yuzumun toparnacagini soyledi erise bile.ve unlu bir dr.yaza dusundugumden para biriktiriyordum bendeYağ enjeksiyonunu sakın düşünme canım kk dan bak çok kişi perişan hayattan soğuduk resmen şimdi geri dönüşünü arıyoruz yanaklar sarkıyo asimetri oluşuyo keşke birileri de beni uyarsaydı
Hayır bu lazer uygulaması ipten korkuyorum ben ipler belli oluyomuş mimik yapınca o kadr çok lazer uygulaması araştırdım ki bunun sonuçları nette çok iyi gözüküyo en mantıklı bu geldi ama yaptıran kişilerden bilgi almam lazım sonuçta yağ enj ile bi hata yaptım tekrar hata yapma şansım yokSaten yüz germemi?Hani şu örümcek ağı gibi ince iple olan germe mi oluyor o?Merak ettim konuyu takip edeyim bari..
Bu arada sevgili Ajda Pekkan burayı okuyorsan lütfen cevap yaz şu konuya sevabına..uzmanlık alanın yani..![]()
Yağ asimetrik eriyo durduğu yerin altını da şişiriyo bende oldu.yüz yamuk ve sarkık gözüküyo doktorlar hep yapalım der zaten. Sadece cilt güzelliği için yaptıran ve şimdi geri dönüşünü arayanlar var kk da...eğer dolgunluk istiyosan fibrocell i araştır kulak arkasından alınan dokuyla yapılan.ben yaptırmadım sonuçlarını bilmiyorum ama dolgunluk için daha mantıklı geliyo.sertap erener yaptırmış.fibrocelli yaptıran varsa da paylaşsın lütfenben burun yaptirdim dr um yağ enjeksiyonu lazim dedi.yuzunde yag dokusu yeterli degil dedi.erir diye bildigimi soyledim o da cildimin genclesecegini ve yuzumun toparnacagini soyledi erise bile.ve unlu bir dr.yaza dusundugumden para biriktiriyordum bende
tesekkurler.fibrocell i arastirayimYağ asimetrik eriyo durduğu yerin altını da şişiriyo bende oldu.yüz yamuk ve sarkık gözüküyo doktorlar hep yapalım der zaten. Sadece cilt güzelliği için yaptıran ve şimdi geri dönüşünü arayanlar var kk da...eğer dolgunluk istiyosan fibrocell i araştır kulak arkasından alınan dokuyla yapılan.ben yaptırmadım sonuçlarını bilmiyorum ama dolgunluk için daha mantıklı geliyo.sertap erener yaptırmış.fibrocelli yaptıran varsa da paylaşsın lütfen
Rica ederim ne yaptırırsan sonuçlarını paylaşırsan sevinirimtesekkurler.fibrocell i arastirayim