Satış Fiyatları...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.372
198
Kızlar Günaydın;

Merak ettiğim bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. 22 ayar düşük işçilikli bilezik almayı düşünüyorum. İnternetten altın fiyatlarına baktığımda gram altın satış fiyatının ayrı 22 ayar bilezik satış fiyatının ayrı olduğunu gördüm. Bu farklılık neden kaynaklanıyor? Birde ben bilezik alırken gram altın fiyatı üzerinden mi yoksa 22 ayar bilezik fiyatı üzerinden mi alacağım? Linki ekliyorum sizde inceleyin olur mu?

http://www.bigpara.com/altin/22-ayar-bilezik-fiyati/

Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar, öpüldünüz...

gram altın şuan 95 küsür satış. 95 küsür alış. bu verdiğin linkte 86 anlam veremedim.

annem için 30 gram burma 22 ayar işçilik maliyeti olmayan bilezik almaya karar verdim. Gramı 100 TL dersek (sallıyorum varsayayım gram satış 100 TL)
30 gram *100 = 3.000 bu fiyata bileziği almış olacaktım.
bozulduğunda alış fiyatı geçerli olur. misal alış fiyatı 90 TL ise
30 gram * 90=2.700

internet üzerindeki gramlar als at arasında 1TL vs oynar. ama kuyumcularda 10 TLrahat oynuyor. Bu yüzden 30 gramlık bie bilezikten 300 TL zarar edebilrisiniz.

sormak istediğiniz bumuydu? işçilik ücreti olmayan herzaman daha yüksek fiyata bozulur. işçilik varsa fiyat biraz daha düşer. bu benim yaptığım hesap gibi yapamazsınız.ç

gram altın şuan 95 küsür satış. 95 küsür alış. bu verdiğin linkte 86 anlam veremedim.

annem için 30 gram burma 22 ayar işçilik maliyeti olmayan bilezik almaya karar verdim. Gramı 100 TL dersek (sallıyorum varsayayım gram satış 100 TL)
30 gram *100 = 3.000 bu fiyata bileziği almış olacaktım.
bozulduğunda alış fiyatı geçerli olur. misal alış fiyatı 90 TL ise
30 gram * 90=2.700

internet üzerindeki gramlar als at arasında 1TL vs oynar. ama kuyumcularda 10 TLrahat oynuyor. Bu yüzden 30 gramlık bie bilezikten 300 TL zarar edebilrisiniz.

sormak istediğiniz bumuydu? işçilik ücreti olmayan herzaman daha yüksek fiyata bozulur. işçilik varsa fiyat biraz daha düşer. bu benim yaptığım hesap gibi yapamazsınız.ç
Altın fiyatlarını takip edebileceğim güvenilir bir site var mı peki?

link vermek yasak?

altin nokta in
altin ve in arasına nokta işareti koyarsınız

http://www.canlialtinfiyatlari.com/merkez-bankasi-gunluk-altin-fiyatlari.html

Mesela burada gram altın fiyatı 95 küsur iken 22 ayar altın fiyatı 86 küsur lira. Ben kuyumcudan bilezik alırken hangi fiyata göre alacağım onu öğrenmek istiyorum.

internettekiyle kuyumcu hiçmi zaman bir olmuyor malesef.
mesela interneten üzerinden gram alışı 95 TL götürsün(kuyumcuya altın bozman) , ama kuyumcu 90 TL alır onu.
satıştada aynısı geçerci..
22 ayar altın fiyatını baz alacaksın sanırım. kuyumcu karının göz önünde bulundurarak

Back
X