Kızlar bu konu hakkında daha bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim?
Daha onceki konumu okuyan arkadaslar hatırlar
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/552268-nasil-olacak-is.html
işler çığırından çıktı artık kızlar, beni yine tartaklamaya kalktı sokak ortasında elinden zor kurtuldum
bela olucam basına deyip durdu olmaya basladı da
iş yerime gidip patronumla konusmus beni işten cıkarması için ve ağır laflar etmiş
Frizya sizin için böyle böyle diyordu falan diye atıp tutmus işten cıkarsınlar diye
bana da sürekli tehdit mesajları atıyor telefonumu kapatıyorum bazen üst üste aradıgında
tehdit içerikli sesli mesajda bırakmıs telesekretere telefon kapalıyken
ben nasıl şikayet edebilirim kızlar?
ilgili merci nedir? bu işlerden hiç anlamam bugune kadar 1 kez bile karakola yolum düşmemiştir böyle şeylerle hiç ugrasmamıstım
benim polise mi gitmem lazım yada savcılıga şikayet etmem için once nereye gitmem gerekir?
yardımcı olun kızlar, korkmaya basladım artık
telefon mesajları ve telesekretere bırakılan mesajlarla şikayetçi olsam işlem yapılır mı
Daha onceki konumu okuyan arkadaslar hatırlar
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/552268-nasil-olacak-is.html
işler çığırından çıktı artık kızlar, beni yine tartaklamaya kalktı sokak ortasında elinden zor kurtuldum
bela olucam basına deyip durdu olmaya basladı da
iş yerime gidip patronumla konusmus beni işten cıkarması için ve ağır laflar etmiş
Frizya sizin için böyle böyle diyordu falan diye atıp tutmus işten cıkarsınlar diye
bana da sürekli tehdit mesajları atıyor telefonumu kapatıyorum bazen üst üste aradıgında
tehdit içerikli sesli mesajda bırakmıs telesekretere telefon kapalıyken
ben nasıl şikayet edebilirim kızlar?
ilgili merci nedir? bu işlerden hiç anlamam bugune kadar 1 kez bile karakola yolum düşmemiştir böyle şeylerle hiç ugrasmamıstım
benim polise mi gitmem lazım yada savcılıga şikayet etmem için once nereye gitmem gerekir?
yardımcı olun kızlar, korkmaya basladım artık

telefon mesajları ve telesekretere bırakılan mesajlarla şikayetçi olsam işlem yapılır mı
Son düzenleme: