• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saw VI (Testere 6)

testere6saw6f.jpg
[/URL][/IMG]

korku filmlerinin her türünü kaçırmadan izlerim

ve testere kesinlikle favorilerimdendir

sadece vahşet yok çünkü büyük de bir zeka var kaldı ki daha vahşi filmler de var emin olun ...

bekliyorum merakla bende yerimseniben

begendim:lepi:
ama 5 teki o son oyun müthisti

bu 6 tida biraz izlerken bikac dakika once hep cözebildik oyunlari
sasirdigim bir sahne olmadi hic
ama 5 te polisi fanusa itiyor kazandigini sanarken puuhhh orasi muhtesemdi

sizce 7 de kim devam edicek esimi polismi?

bu saw'un da moku çıktı artık :1closedeyes:

söyleki; 1 gercekten cok guzeldi.. hatta sanki insanlar yeni bir tarzla tanismisti bu saw da.. sonra 3 ve 4 de biraz sikici oldu tamamen oyunlar uzerine kuruluydu galiba 4 dü... full oyun vardi.. sasirtici birseyler olmamisti... ama sonrasinda toparladilar yine yeniden izlemelisin 5 ve 6 yi ozellikle

3 boyutlu olacagı yazıyordu. sırf bu yüzden gidilebilir.

ben final destination izlemistim heycanli fakat yorucuydu animasyon filmlerdeki gibi zevkli olmuyor.. insanlar gercek oldugu icin ben onlari incelerken filme konsantre olamiyorum

bizde dün kizkardesim esi ben ve esim gittik izledik
digerlerine pek benzemiyo
ama güzeldi sevdik biz :)
devaminida 4gözle bekliyorum

begendim:lepi:
ama 5 teki o son oyun müthisti

bu 6 tida biraz izlerken bikac dakika once hep cözebildik oyunlari
sasirdigim bir sahne olmadi hic
ama 5 te polisi fanusa itiyor kazandigini sanarken puuhhh orasi muhtesemdi

sizce 7 de kim devam edicek esimi polismi?

hakketen finali muhtesemdi fanus olayi altiyi daha izlemedim cok merak ediorumm ama nasil oyunlar var bakalim?yedi gelirmi dersiniz altiyi izleyenler

:) bende seviniyorum ama sona yaklaşıyoruz ne kaldı şunu şurasında 3 tanecik :sinifsinif: bu demek oluyor ki 2013 te testere izleyemeyeceğiz :gitme:

Seri 9a kadar mı? Çok heyecanlı.Bakalım 7de bizi hangi oyunlar bekleyecek? Ben bu filmi biraz daha eleştirel buldum.Daha çok dialog vardı.İlk sahnesini görünce daha neler olacak acaba dedim ama diğer serilere göre daha ahlaki bir sorgulama vardı.Sigortacıma izletmek istedim :))

Back
X