- Konu Sahibi BeyazPerim
-
ama o kadarda mucadele etti adam =)
dedektif sonunda öldü mü kaldı mı anlamadık
ben de testereciyim bi de dextercı..psikopat mıyım ne?gayrimeşru yollardan kendi adalet sistemini kuran katilleri seviyorum ben..zenginden çalıp fakire veren robin hood mantığı sanki..delümüyüm ne?:1ninca:
ama o kadarda mucadele etti adam =)
dedektif sonunda öldü mü kaldı mı anlamadık
dedektif ölmedi ,sadece agzı dagıldı..
bu tür filimlerden zevk alan insanların ruh sağlığının pek yerinde olmadığını düşünüyorumlmaz:
adamın suratı zaten bir garipti, şimdi daha da orjinal bir şekilde karşımıza çıkar :)
Beyaz toprak, ben bu konuda çalışmalar yapıyorum ve sana kısaca şunu söyleyeyim çünkü burası bir forum ve kimse benim makale tipi yazılarımı okumak istemez: Hepimiz ne kadar inkar etsek de doğuştan şiddete eğilimli olarak doğuyoruz. Sosyal bireyler olarak toplum içinde yaşarken de bu şiddeti bastırıyoruz.Hepimiz ruh hastasıyız demiyorum, hepimizin doğasında şiddet var. Medya aracılığı ile tv, sinema, gazete vs. bir şekilde bu içgüdümüzü tatmin ediyoruz, bunun açıklaması budur. Üniversitede korku sineması üzerine uzmanlaşmış insanlar var, ruh hastası oldukları için mi bu konuyu seçmişler? Yoksa tüm korku sineması endüstrisi ruh hastalarına mı çalışıyor?
Başka bir forumda da Aşkı Memnu dizisinin toplumun ahlakını bozduğu yazıyordu, medya dediğiniz şey de insan eli ile yaratılmış bir sistemdir. Bunu yapan da insan olduğuna göre insanların ahlakını (!) bozan da gene insandır. Bu tıpkı trafik canavarı 3 kişiyi öldürdü demeye benziyor suçu olmayan bir varlığın üzerine atıp rahatlamak...
ruh hastalarının arasında dolaşman da pek normal gelmedi bana.psikiyatride çalışanların, şahitlikleri bile kabul edilmiyo misal..
film hakkındaki yorumları merek ettim ve okudum sonrada özgür bir birey olarak fikrimi yazdım ve çıktım bukadar basitşakkıdı neyse fazla dolanmayayımda buralarda testereyle koşturmayın peşimdenkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
film hakkındaki yorumları merek ettim ve okudum sonrada özgür bir birey olarak fikrimi yazdım ve çıktım bukadar basitşakkıdı neyse fazla dolanmayayımda buralarda testereyle koşturmayın peşimdenkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Dikkat et sen gene de :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?