saxenda ile kilo verme deneyimim

Merhaba, bu tarihten sonraki deneyiminizi paylaştığınız başka bir sayfa var mı?? Benim daha önce harika bir saxenda maceram olmuştu… bilmiyorum sizin süreç nasıl devam ediyor… merak ettiği bir şey olan varsa cevap vermek isterim , sevgiler🩵
Sürecinizi anlatır mısınız rica etsem? Bende 27 yaşındayım 158 boy 80 kilo civarındayım acil kilo vermek istiyorum pcos ve insülin direncim var sizce faydalı olur mu? İlacı nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum

hayatımda olmadığı kadar yüksek kilodayım artık. diyetler fayda etmiyor sedanter bir yaşamım var . neredeyse hareket yok yaşamımda.
son olarak zayıflama iğnesi olarak da adlandırılan Saxenda iğnesini kullanmaya karara verdim. Pazartesi günü getirecek eczacım ve ben de başlayacağım.
Başlangıç dozu 0.6 olacak. 1en az 1 hafta bu dozu kullanmam gerekiyor.
Yaşım 66 kilom 86 bütün testlerimi yaptırdım. Prediabetim bu ilaç diabet için geliştirilmiş aslında. diabetim için de faydalı olacaktır. Alzeimerı önlediğine dair çalışmalar var. eh yaş da epey ilerlediğine göre faydalarının benim için olumlu olacağını umuyorum.
Yan etkilerinin de çok olduğu söyleniyor dilerim ben de fazla olmaz.
saxendayı başka kullanan ya da kullanmak isteyen varsa tecrübelerimizi paylaşırsak mutlu olurum.
Yarın gelince iğnelerim inşallah başlıyacağım. görüşmek üzere
Doktor gittiniz mi reçetelimi iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz

Back