• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAXENDA YA BENDE BAŞLIYORUM...

Merhaba 67 kilolardayim. Cok guzel kilo vermistim ama agustosta 10 gunluk otel tatili ustune ani 5 yillik isimden ayrilmam gerekti derken aldim. Bugun yeniden basladim. Suan evdeyim ve yuruyus esliginde daha iyi sonuc alacagimi dusunuyrm

arkadaşlar bu iğne ne iğnesi? diyabet hastası olmayanı hasta etmesin sonra. biraz tehlikeli geldi bana

Merhaba 1 paket alip kullanmistim herhangi bi sorun yasamadim. Suan 2. Kez aldim ama ilkteki tokluk hissi bulanti hissi daha az. Sanirim vucut 2. Dozda zamanla alismis oluyor. Endokrine gorunup degerleriniz normalse deneyebilirsiniz ben suana kadar zararini gormedim

Birkaç gün önce Endokrinoloji bölümüne gittim. Kilo vermek istediğimi söyledim doktora. Bütün tahlillerim yapıldı çok şükür anormal bir şey çıkmadı. Saxenda iğne yazdı. Dün aldık ama yan etkisi olabilir diye ben yarın başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Umarım kullanıp kilo verenler gibi bende istediğim kiloya düşebilirim.
Merhaba ben sexsanda iğne aldım kullanmadım 2 tam bir tanesini bir tik kullandım almak isteyen olursa uygun fiyata veririm ikamet Ankara Kırıkkale

Arkadaşlar sexsanda iğne aldım kullanmadım 2 tam bir tanesini bir tik kullandım almak isteyen olursa uygun fiyata veririm ikamet Ankara Kırıkkale

Back
X