- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi cubba cubba
-
300 tl lik borcun faiz tutariyla ilgili oranını ancak mahkeme karar verir. Bunlar kendi kafalarina göre faiz oranı belirlemişler. Dolandiricilar ışte.Haklisin canim yarin gidip dava acicam sikayet edicem ama benim ana borc 300 tl imis guya 8 sene once simdi benden 4 bin tl istiyorlar
Haberlere cikacak kadar ciddiye almayin bu adamlari.Ben imza attığım ana makbuzu aldığıma eminim. %100 eminim. İnsanları tehdit ederek şantaj ederek para koparmaya çalışıyorlar. Toplu şekilde şikayet edelim.
Anahaber bültenlerine de gönderebiliriz daha fazla insanlar düşmesin bu çetenin ağına yazık günah ya.
Canim dilekçeyi neden kime karşı toplayacaksin.Dilekce toplayalim
üBana odeme emri geldi bide a habere watsap ihbar hattina sikayet ettim cevap bile atmadilar toplu dilekce toplayim bir kisiye kargo ile yollayalim oda bizim adiniza versin bende veririm tabi kim talip olursa
bir kişinin iki kişinin ihbarını dikkate almazlar ama atıyorum 70/80 kişi yazarsa dikkate alabilirler. Türkiye'nin birçok yerinde var bayileri ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Siz biz bişey yapamazlar diyoruz ama demek ki bayağı hasıla elde ediyorlar ki bu dolandırıcılığa devam ediyorlar. Yani ben çok insanı ağlarına düşürdüklerine inanıyorum.Haberlere cikacak kadar ciddiye almayin bu adamlari.
Hem ortada sadece tehdit mesajları var başka bir kanıt yok.
Mahkeme açıp, davayı kazanıp, yapılacak olan ödeme onaylansa, tamam haksızlık giderilmesi için birşeyler yapılır ama şimdi tv kanalları ciddiye almaz ki. Ya gerçekten borcunuz varsa derler.
Evet canim bir çok kişi korkup parayı yatirmistir ama bilinçli insanlar para felan vermez.ü
bir kişinin iki kişinin ihbarını dikkate almazlar ama atıyorum 70/80 kişi yazarsa dikkate alabilirler. Türkiye'nin birçok yerinde var bayileri ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Siz biz bişey yapamazlar diyoruz ama demek ki bayağı hasıla elde ediyorlar ki bu dolandırıcılığa devam ediyorlar. Yani ben çok insanı ağlarına düşürdüklerine inanıyorum.
Bana da aynı mesajı attılar bugün. Otomatik herkese atıyorlar sanırım.Guya avukatkari bana parayi yatirtin yatirdin yoksa hemen icra geliyor dediler stresten erken dogum yaptim ogluma yalan soyluyorsunuz dosya numarami verin dedim suratima kapattilar hergun tehtit aile arama biktim 1 aydir msj atmiyorlardi bugun attilar eve haciz gelecekmis dosya masrafi ile 4 bin tl verecekmisim mevlam yedirmesin coluk cocugun nafakasini
Arkadaslar itirazim kabul edildigi halde bugun baktim e devletten dava dosyasi halen acik lutfen biseyler yapalim sonunuz benim gibi olur zorla aliyorlar parayiBen itiraz ettim kabul edildi bunlar sebeke galiba toplu dilekce verirsek bize birdaha bulazamazlar bende dilekce veririm irtibata gecelim lutfen muhsar_sevil@hotmail.com mail adresim senin itirazinin sonucu icin istanbul adliyesini arayip sonucu ordan ogren yada git ben aradim kabul edildi itiraziniz dedi
nasıl yani itirazınız kabul oldu davayı çekmemişler miArkadaslar itirazim kabul edildigi halde bugun baktim e devletten dava dosyasi halen acik lutfen biseyler yapalim sonunuz benim gibi olur zorla aliyorlar parayi
Benim itirazim kabul edildigi halde dava dosyam halen acik lutfen bir olalim imza topalyalim herkesin sonu benim gibi olacak bunlar sebeke heryerde adamlari var imza toplamadan bu is hal olmazBenim bdv de konum vardı ama 4 ay oldu nerdeyse.
Bende madurum yeni gördüm yorumları banada yeni oldu ödediğim halde icraya vermişler avukatı aradım makbuzları yolladım tmm bi yanlışlık olmuş arkadaşı yönlendiriyorum kaldırılır diye yalandan geçiştirdi ve bunu 6 kez yaptılar eşimden bir sürü laf duydum bu dünyanın öte tarafıda var elbet haksızlığı gören Allah var yanlarına kalmıyacaktır çocuklarımın rızkını yedirmeyeceğim Allah’ında izniyle hakkımı arayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?