• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saydi saydi sonra gitti....

TiAmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
828
1
116
Hollanda
Arkadaslar az once sevgilimle tartistik. bi sure once gorusmeme karari almistik. ikimizinde kafasi cok karisikti bazi nedenlerden dolayi.

Gelecek hafta bir tartisma programinda (32.gun gibi) sunuculuk yapacagim.
bugun bi deneme yapalim dedik. Bu programa katilacak kisileri davet edip onceden bi deneme yapalim dedik.
Tartisma programlarinda kurallar oluyor. Bir insani kendi gorusune ikna edebilmek icin taktikler var. Bunlari anlattik ve uygulamali gostermek icin iki grup olusturduk.
Het iki grupta bir erkek ve bir kiz vardi.
Benim grubumdaki erkek onceden begendigim hoslandigim kisiydi. Ama aramizda hic bisey olmadi.
bunu sevgilim duydu ve kupurdu. Bana sunlari dedi:
-Ne cok seviyorsun erkeklerle ayni ortamda bulunmaktan.
Hic anlamiyorum seni. bunun dogru bisey olmadigini biliyorsun. yoksa delimisin anlamiyormusun.
Sana kac defa dedim boyle ortamlara girmeni istemiyorum diye.

Bende ayip degil yaptigim sey dedim. onceden planlanmis birseyde degil dedim.
Bana kalsa sana anlatmicaktim dedim. Cunki kizicagini biliyorum.
Bana sunu dedi:
-Gorki daha neler karistririyorsun da bana anlatmiyorsun..

Ben shock oldum. ben gidiyorum dedi cikti..

Hak ediyormuyum ben bunu??

Simdide msj atti.
Neymis dinimize gore yanlismis. turbanliymisim, erkeklerle ayni ortamda bulunmam yanlismis.
O zaman bizim iliskimizde yanlis dedim.
Bu arada, biz nerdeyse hic gorusmuyoruz. Bizim iliskimiz arada bir mail atmaktan ibaret. Sozumuz, nisanimiz olana kadar bu sekilde gosurmeyi tercih etmistik. bu benim kisisel tercihiimdi.

erkekler çok kıskançtırlar canım
sadece onlarmı bende sevdiğim insanın arada bişey olmasa dahi hoşlandığı kişiyle aynı ortamı paylaşmasını istemem şahsen(önceden dahi olsa)

erkeklerı anlamak zor..
işlerıne gelınce dınım kurallarıda bır guzel kullanırlar

Tamam dogru bende istemiyorum bazen, ama kiskancligimin aramizi bozmasina izin vermiyorum hic. Sanki bi edepsizlik yapmisim gibi konusuyor.
Bana msj atti, ya onlardan vazgecersin yada benden dedi.
Bende sen benim boyle aktivitelere katilmayi sevdigimi daha onceden biliyordun dedim. Organizelerde kermeslerde, falan hep bulunurum. Yardim ederim.
Bende ona: Ya beni boyle kabul edersin, yada bitirirsin dedim.
Bana sen onlardan vazgecemiyorsun diyor. Oysa ben mutlu oluyorum boyle seyleri organize ederken falan. Cok aktif bir hayatim var.

canım suan sınırlı ya yarın fıkırlerı degışırrrr

yarın konusun ıstersen anı karar vermeyın

canım suan sınırlı ya yarın fıkırlerı degışırrrr

yarın konusun ıstersen anı karar vermeyın

Canim benim. Bu durum bizde ilk degil. biz 3 senedir tanisiyoruz. Ama cikali cok olmadi. Biliyordu benim nelerle ugrastigimi falan. Bastan dedim. Beni oldugum gibi kabul etmelisin. Tamam dedi. Simdide devamli sorun cikartiyor. Yoruldum artik. Ben mutlu oldugum seyleri yapamazsam, ne anlarim? Ben hayatimi sadece sevdigim kisiye odaklamiyorum. Ailem var, okulum var, vakifta uyeligim var, cok aktif bi insanim. Dogal olarak bu yerlerde erkeklerde bulunuyor. Ama ben her zaman edebiyle, mesafeli davraniyorum. gerekmedikce konusmuyorum.
Simdi msj atti. Bitirdi. Onlarla mutlu ol diyor. seni bu sekil kabul edemem diyor.

tiamocugum canim uzelim erkek iste kiskanc hepsi boyle bunlarin.
kendileri yapsa is hayatim cevrem neden mani olmak istiyorsun diye soylemediklerini birakmazlar.
senin niyetin onemli olan.bunu ona soyle.insanin dusuncesi temizse icide ferah olur.dusuncesi pis ise icide kirlidir.

tiamocugum canim uzelim erkek iste kiskanc hepsi boyle bunlarin.
kendileri yapsa is hayatim cevrem neden mani olmak istiyorsun diye soylemediklerini birakmazlar.
senin niyetin onemli olan.bunu ona soyle.insanin dusuncesi temizse icide ferah olur.dusuncesi pis ise icide kirlidir.

Kac defa dedim canim ya. O an anliyor, sonra yine basa donuyoruz.
Biliyor benim nasil bir insan oldugumu. Her zaman soyle diyor: Agir olmani cok seviyorum falan.
Ama yinede bu sekil seyler diyor. Kim bilir neler karistiriyormusum...

Canim benim. Bu durum bizde ilk degil. biz 3 senedir tanisiyoruz. Ama cikali cok olmadi. Biliyordu benim nelerle ugrastigimi falan. Bastan dedim. Beni oldugum gibi kabul etmelisin. Tamam dedi. Simdide devamli sorun cikartiyor. Yoruldum artik. Ben mutlu oldugum seyleri yapamazsam, ne anlarim? Ben hayatimi sadece sevdigim kisiye odaklamiyorum. Ailem var, okulum var, vakifta uyeligim var, cok aktif bi insanim. Dogal olarak bu yerlerde erkeklerde bulunuyor. Ama ben her zaman edebiyle, mesafeli davraniyorum. gerekmedikce konusmuyorum.
Simdi msj atti. Bitirdi. Onlarla mutlu ol diyor. seni bu sekil kabul edemem diyor.

izin werde temelli gitsin.. hatta hatta güle güle de gitsin.. yerimseniben ugrasilmaz öyle erkeklerle wallahiii-tatlicadiarzu- senin yaptigin sey ayip birsey degil ki ne guzel aktif birisin.. kaydirigubbakcemile5

izin werde temelli gitsin.. hatta hatta güle güle de gitsin.. yerimseniben ugrasilmaz öyle erkeklerle wallahiii-tatlicadiarzu- senin yaptigin sey ayip birsey degil ki ne guzel aktif birisin.. kaydirigubbakcemile5

deli edecek beni.. bitti dedi. Simdide bi konusalim diyor. Arayip duruyor. Oysa ben ona iyi dusun karar vermeden dedim..

Kac defa dedim canim ya. O an anliyor, sonra yine basa donuyoruz.
Biliyor benim nasil bir insan oldugumu. Her zaman soyle diyor: Agir olmani cok seviyorum falan.
Ama yinede bu sekil seyler diyor. Kim bilir neler karistiriyormusum...

canim sana guvenmiyor ben bu sozunden onu cikartiyorum yanlismiyim bilmem ama ben olsam bu sekilde anlardim.guven olmayan bir iliskide fazla yurumez omru saglikli olmaz.

demek ki kısıtlayıcı bi tip.. her ne kadar başta söylediklerini kabul etmiş olsa daşimdi yan çiziyor.. demek kiböyle şeylere sıcak bakmıyor.. ayrıca onun yapmanı istemediği bişeye seni ikna etmek için "zaten dinimizce yanlış" gibi cümleler kullanması bana göre çok çok yanlış.. işte takıyye denilen tam olarak da budur!

canim sana guvenmiyor ben bu sozunden onu cikartiyorum yanlismiyim bilmem ama ben olsam bu sekilde anlardim.guven olmayan bir iliskide fazla yurumez omru saglikli olmaz.

Evet ilk aklima gelen o oldu zaten benimde..
Kizlar valla delircem yaa. ne zaman kotu bisey olsa iliskimizde hakkini helal et diyor. Olumu dusunuyor. Gecen hafta bu yuzden nerdeyse iliskimiz bitiyordu. Simdi bitirdi ve yine aynisini yapiyor. OOFFF

deli edecek beni.. bitti dedi. Simdide bi konusalim diyor. Arayip duruyor. Oysa ben ona iyi dusun karar vermeden dedim..

ne demek bitti ya.. o kadar kolaymiymisss... :mymeka: arasin boswer canim açmayerimseniben

demek ki kısıtlayıcı bi tip.. her ne kadar başta söylediklerini kabul etmiş olsa daşimdi yan çiziyor.. demek kiböyle şeylere sıcak bakmıyor.. ayrıca onun yapmanı istemediği bişeye seni ikna etmek için "zaten dinimizce yanlış" gibi cümleler kullanması bana göre çok çok yanlış.. işte takıyye denilen tam olarak da budur!

Haklisin.. Ama ben bu durumu kabul etmiyorum. Dahada sinirleniyor.

Erkek arkadaşınıza ,önceden hoşlandığınız birinden mi bahsettiniz,burayı tam olarak anlayamadım?
bu,ilişki ne kadar samimi ve duru olursa olsun bence her zaman bir çizgi olmalı,geçmiş geçmişte kalmıştır,tekrar gün yüzüne çıkarılması,yaraların kaşınması ve acı anlamına gelir.
O yüzden söylediğimiz her sözde biraz daha özenli davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Tabi mesafenizi ve yaşadıklarınızı bilemiyorum ama anladığım kadarı ile yorum yapıyorum..

Ayrıca kendinizi en iyi siz bilirsiniz,yaşam biçiminiz ve giyiminiz üzerine yaptığı yorumlarda amacı kalbinizi kırmak değil değildir ,sizi kendince korumaya ve kollamaya çalışmış belli ki..

Ama söylediği kelimeler, ağır ve yaralayıcı ,erkeklerle aynı ortamda bulunmanızı istememesi mantıksız hele ki sosyal ortamlarda,bu en az kendisinin bayanlarla aynı ortamda bulunmaması kadar zor....

Bence burada yerine oturmamış birşeyler var..
Birbirinizi çok iyi tanımanız,kişilik ve hayatınıza saygı duymanız gerekiyor eğer olmayacaksa,zorlamaya gerek yok ..
Aktif bir bayanım diyorsunuz,ama anladığım kadarı ile o bu aktiflikten muzdarip ve istemiyor..
yani uyumsuzluk söz konusu,ya siz değişeceksiniz ya o..:)
Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X