Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim sozleri cok kirici ve agir oluyor.her şerde hayır vardır ayrılık ilk zamanlar çok koyoyor ama insan neye alışmıyorki sözlediği sözler hep kırıcıymıştı
valla seviodur ona bişey demiorum .
Ama seninki asırımı sevgimi kıskançlıkmı ama takıntı yapmış seni
aynı durumu yaşadım bigun bana dediki basım agrıo eve gidim bende arkdaşıma gitcektim iyi tamam dedim.
Sonra bana demessn sen bu arkdaşlarınla ne kadar çok vakit geçirmeye meraklısın .
Ben kalkalım dedim ya basın agrıosa nedim dengesiz başka ben seni denedim dedim sen daha çok denersin .
Böleleri problemli insanlar valla her hareketinden bişey çıkarıolar kafalarınca yorum yapıolar sen bile kendince ben böyle birimiiyim diosun kendine benztmeye çalışıolar valla benimki biitii bu arada böleleri takıntılı he kolay kolay bırakmıolar bide üste çıkmaya çalışıolar sen daha iyi bilirsin tabi
canım zaten dediğim gibi daha evvel intihar eden insanların ardından diğer insanlar ondan hiç böyle birşey beklemezdik derler..bu bağıra bağıra aklı sıra kendini acındırıyor.sözünde de dursa bari.blöf yaptığını da söylüyor bide utanmadan.bence oda pek ciddiye almıyor gibime geldi hep aynı şeyleri yapıyor çünkü..hayır yarın öbürgün barıştın diyelim bu yaşattıklarının intikamını acı acı çıkarmaya kalkar aman,o biraz asosyal olduğu için eziklik yaşıyor gibi,sen pırıl pırıl bir kıza benziyorsun..sadece sevgin uğruna kendi geleceğini başkasının kompleksine kurban etme..hakikaten bi zaman sonra aynı şeyler tekrarlandığında sevgi nefrete döner,yok sallasın blöf yapsın habire arasın acındırsın sonra geri dön...valla ben dayanamaz açar tlfonu hala febermedinmi diye sormuştım çoktan..çok dik duruşlu ve mantıklısın..tebrikler a.s.
Evet canim sozleri cok kirici ve agir oluyor.
Canim bizimkide iste 2,3 gun oldu biteli. Bana dun gece msj atti. Mutlumusun dedi. boyle mi devam edecegiz dedi.
Benimde kontorum yoktu cevap yazmadim. Olsaydi bile gine yazmazdim.
Sonrada sen galiba bu durumdan memnunsun. Birdaha karsina cikmam merak etme dedi.
Hic farkinda degil...Mutsuzsam bunun sebebi o.
Daha once bi 6 aylik ayrilik sureci yasadik. O zamanda ariyordu devamli. sonra bir kac hafta sessizlik gine tekrarliyordu. Tam kendimi toparlicam derken, yine bi yerlerden cikiyor..
ANLADIM CANIM BOŞVER YAZMA BNCE BİZ ÇOK YUZ VERDİK SANIOLARKİ BU BENİ SEVİO NASIL OLSA HER GELDİGİMDE KABUL EDİO GUVENİOLAR AKILLARINCA KENDİNE.
DEDİGİN GİBİ Bİ SÜRE GEÇİO GENE KAFA KARIŞTIOLAR MİSA BİZ AYRILIODUK ADAM BENİ Bİ YERDE CAFEDE GÖRÜODU MS ATIODU (BAKIORUMDA ÇOK MUTLUSUN) ÖLEMİSİN ÖLDÜREMİSİN BÖYLE TUAFLAR YA SEN RATSAN BEN NEDEN OLMİM SONRA BİTİO BAŞLIO ÇOÇUK OYUNCAGINA ÇEVİRİOLAR UZUN Bİ SÜRE KAFANI DİNLE ARKDAŞIM ZAMANA BIRAK .......ARASIN DURSUN BAKMA :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Son durum ne cnm?
Canım keşke önceden hoşlanıyorum diye bahsetmeseydin ne manası varki?
Geçmişte olan bir konunun tadınızı kaçıracağını düşünmeliydin..
Sonuçta az çok tanırsın erkek arkadaşını bilirsin huyunu,suyunu..
Hem benim erkek arkadaşımda böyledir,söylesem kıyamet koparır kıskanç çünkü..
Hatta benide kendine benzetti artık bende kıyameti koparıyorumkaydirigubbakcemile3
Doğrusunu söylemek gerekirse benimde sevgilimin eskiden hoşlandığı biri bile olsa aynı ortamda bulunmasını istemezdim...
Belki bende çekip giderdim belkide daha farklı bir şey yapardım bilmiyorum ama tepkim sakin ve aman ne iyi gibi cümleler olmazdı yani...
Erkekleri çoğu zaman suçluyoruz ama tam tersi bi durumun olduğunu bi düşünsenize siz neler yapardınız neler düşünürdünüz.. Bence sevgilin bu konuda kızmakta haklı...
Tabikide istemez. ama ben bayiliyormusum gibi yapmisti.
Ama herneyse 3 ay oldu ayrilali zaten,